April, april!


Och här kommer min hektiska månad April lite uppstyltat:

4 - Elin 20 år. Grillparty!
5 - Mamma fyller år :D

8 - Rockkväll på lilla vall
10 - Officiellt fira mamma (möjligtvis den 12)

13- Mormors officiella 90-års-firande. Servera, fira och fixa innan
15 - Tobbe fyller år
         Dammiddag på kåren!
16 - (Tandläkaren :S  gaaah)
17 - Fira tobbe eftersom jag prioriterar dammiddan innan på onsdan :P
18 - Dan innan Beatrice fyller år. Party i väsby!
19 - Mormor 90 år! middag med hela tjocka släkten (kommer bli intressant)
        Beatrice fyller 20 år!

22-23 - Kryssning!


Rolig, händelserik och pank månad! (möjligtvis att de missats nått: P)

Käre mormor

Under min hemvistelse passade jag och mamma på och hälsa på mormor, som förövrigt hade blivit oroväckande gammal. Men hon är ju lite rolig min mormor. Säger lite så vad hon tycker.

Vi kom in på en diskussion om namn, mormor satt och klagade över vilka fula namn vissa ger till sina barn. Då såg man mamma reagera, eftersom hon tycker att hennes mellannamn är de värsta som finns i hela världen, Elsy.

               Mormor - Hur kan man döpa någon till XX
               Mamma - Ja men hur kunde du döpa mig till Elsy då?
               Mormor - Ja hur kunde jag ge dig ett sånt fult namn?

Därefter tystnade samtalsämnet ut och alla fortsatta att sitta och smutta på sitt kaffe :P



Väl inne på mormor så kan man inte låta bli att för sjuhundraelfte gången berätta om hennes världsvana.

Vi satt i bilen utranför Mc'donalds och mormor så en utländsk man gå utanför.

                Mormor - Jag undrar om han vet om att han är svart.

Nej de vet han absolut inte, som om han aldrig har använt sig av den uppfinningen som kallas spegel. Så söt gammal tant som inte sett något annat än sina kossor.

hej på en stund

Skriver från och med nu på annat håll en tid framöver..


Mat

Vad gör man när man måste få annat och tänka på? Jo man ser till att ha händerna fulla och gör nå nytta. Då valde jag att göra matlådor! Asså jag har seriöst aldrig gjort så mycket mat som jag gjort idag, haha. Typ tre portioner grönsakssoppa, en helfull av min största kastrull med köttfärssås och sen hemmagjort potatismos som jag ska ha mammas strömming till imorn. Trodde att de skulle va rätt svårt att göra potatismos, men gick snabbt, enkelt och blev riktigt gott!

Jaadu, nu är kylskåpet branog fullt. Här har vi en som inte behöver lyfta ett finger matväg kommande vecka, skönt!

Tid

Dagarna bara går. Tiden bara rusar iväg. Dagar blir till veckor, blir till månader, blir till år. Mer än ett och ett halvt år, det är lång tid. Det känns inte som om det är så länge när man är mitt uppe i det. Det är först när man hör någon säga det eller när man funderar på hur lång tid det egentligen är. Då känns det långt.. Saker som hänt för länge sen, hur kan det kännas som igår? Funderar vad det beror på. Läskigt..

- varför -

Längtar tillbaka.. vill att det ska bli som det var förr. Varför kan man inte bara få gå tillbaka iaf för en stund? faan det borde inte vara såhär!

Vårkänslor

Å va jag är glad idag! Solen skiner, det är varmt och man ser att asfalten blir torrare för varje sekund som går. Man bara fylls av värme och känner att mungiporna börjar leta sig uppåt och känner att sommaren och våren verkligen är på väg! Jag känner bara att jag vill göra saker. Vara ute och gå och fixa. Känner till och med att annars tråkiga saker blir roligare. Kom precis hem från skolan nu och kände för att slå på hög musik och bara städa lixom ^^ Ikväll blir det spinning med maria och sara, Känner mig riktig pepp för det också! Nej den här dagen har bara varit bra på nå vis. och känner att den blir bättre och bättre. Sprätter i kroppen! :D

Wihoo

Nytränad, nyduschad och nu njuter i min kanonsoffa framför desterate housewifes. Kan inte bli så mkt bättre just nu :) eller kanske om jag hade en städerska som kunde komma och städa lite och sånt, men annars är de perfekt! Jag skulle lugnt kunna betala någon typ 500 per månad för att komma och göra min lägenhet skinande ren nån gång ibland, haha.

Hade första utbildningsutskottsmöte idag. Vi var inte så många, men jag tycker det verkade väldigt bra! Dom tog bara upp det som var relevant och sen avslutades mötet utan att vi behövde sitta kvar sådär länge och bara snacka massa skit så det drar ut på tiden. Så det här me like ;)

Träningen idag var aerobics. Hehe, fasen va de är roligt att titta på nybörjare som försöker hänga med på stegen :P

Okej, nu va pausen slut. Bakc på DH

Puss

Måndag

Dagen har varit trött, seg, lång om jag ska beskriva den med tre ord.

Föreläsning, plugg, retorikföreläsning-god.mat med tre andra typ.

Nu sitter jag i alla fall framför tv:n och bläddrar bland kanalerna. Förstår inte hur alla dåliga program kan visas samtidigt! Men nu börjar äntlingen SATC. Oj just ja, SATC, gotta go ;)

Toppenhelg

Usch nu är jag tillbaka i gävle igen.. vill inte, ville inte, ville inte!

Har haft en toppenhelg hemma på bästa hemorten:

Fredag, bestämde sent att jag skulle åka till uppsala och följa med mamma och lillebror på bio. Dom skulle se "män som hatar kvinnor" och käka kina, så de ville man ju inte missa. Och tror det faktisk var meningen att jag skulle åka, haha. Mamma och tobbe hade redan köpt sina biljetter. Sen när mamma skulle fixa en biljett till mig också så fanns det en kvar, och tror ni inte att det var platsen just bredvid dom xD Toppen, toppen!
Innan käka vi som sagt kina. Och där va ju en till sak om att de va meningen att jag skulle komma. Dom hade utvecklat buffén vi käkade. Så de var både kina- och sushibuffé - jag som verkligen älskar sushi var ju i rena rama drömlandet den kvällen :D

Lördag, Emelie fyllde gammal tant, typ (20) så vi vart hembjudna till henne. Började med lite frukt, ost och kex och en fördrink. Och sen blev de goodiemat och så. Massa trevligt folk som jag annars saknar massor. Sen ägnade vi kvällen åt att bara umgås, kolla lite melodifestival, spela partyspel och sen dansa dansa dansa ju längre kvällen gick! De bjöds också på både tårta och kladdkaka. En kanonkväll verkligen! Har ni någon gång tänkt på skillnaden hur samtalen går när man sitte roch käkar skapligt nykter (middagen) och sen när man fått i sig mer än tillräckligt (efterrätten). Komiskt va det babblas mkt när folk börjar bli på rullen :P Sjukt kul me med min, Pirre, Linnea och Tommys dans där på småtimmarna när de andra halvsom i soffan. Tommys instruktioner om kungen, grytan och svamparna kunde ju inte resultera bättre xD

Söndag, 07.15 plingade larmet, dax att gå till bussen efter bara dryga två timmars sömn. Puuuh! Liten promenix och sen buss buss buss. Kändes drygt först, men skönt att komma hem där på morgonen. Somnade visst hemma i en tv-paus, men sen till slut så vakna man till iaf. Träffade Adam och Ida och gick och kollade på Daniel när han spela handboll. (vinst :) Sen direkt efter skjutsade Daniel mig till örbyhus till tåget. Men tror ni inte man missa skiten och fick åka hem igen, haha. Men jag klagar inte på lite extra timmar hemma :D Så käka middag hos dom och suttit och bara snackat om allt mellan himmel och jord. Sen blev det tåget till gävle där vid 9. Och tror ni inte man råsomnar på tåget och blev väckt när vi var framme i gävle. Så där hade jag legat och grisat, haha :P

Nu är jag i alla fall tillbaka i lägenheten igen. Stormtrivs med nya möblerna och så. Men fy va trött jag är på den här stan för tillfället. Vill bara tillbaka :/ Men men, sånt är väl livet antar jag. Även fast de bara är piss, allt känns piss just nu. God natt!

Wayne's-plugg

Precis hemkommen från Wayne´s där jag och maria har haft lite mysplugg. Något jag riktigt rekomenderar, som ska bli en tradition nån gång i veckan sådär :) Så mysigt så! Så de blev både sjukt god kräftsallad med fetaoströra och sen daimtårta på de :P

Annars åkte jag på min andra friskisvarning idag, så en till så kan jag inte längre boka träningspass. Lagom roligt. Men får skärpa mig ordentligt, hehe!

RSS 2.0