Bara fortsätter snöa..

Fortfarande är det alldeles för vitt ute. Jag har kommmit underfund med att jag verkligen inte tycker om snö/slask/kyla. är bara jobbigt.


Idag ska jag försöka bli klar med min hemtenta. Satt alldeles för länge uppe igår och skrev, ända till halv tre på natten. Så jag måste verkligen gå tillbaka och kolla vad de vart för skit jag skrev ner. Det ända som kunde hålla mig vaken va en galliano kaffedrink, så satt och mumma lite på de här i min ensamhet :P haha, alkisvarning, nedå :)


Kvällens planer vet jag faktiskt inte hur de blir. Cecilia ville till westergrenska, så fullt möjligt att de blir de. annars hör jag väl med malin och johanna om dom ska göra någe roligt. bara de blir nått skojsigt! Känner att jag behöver de efter den här veckan..


Men nu ska jag på allvar fokusera ungefär en timme så jag blir klar med sista frågan på tentan! Så wish me luck! :P lär behövas..



Happy halloween!


Madelene


Snö :S

Usch nu är de verkligen vinter på gång här i gävle.. snön faller så de är riktigt vitt på himmlen. Vägar och gräsmattor är kritvita.


Det lilla som är bra med det är att jag längtar efter julen! Mamma kom hit med julpynt idag, så får se hur länga jag kan hålla mig innan allt kommer upp .men hon glömde mina tomtar :p

Annars säger jag bara kallt, halt, blött, smink som rinner, hår som lockar sig och slickar sig blött runt ansiktet. usch usch usch.. kunde de inte dröja en månad till... vill inte ha vinter än!



Uppenbarelse

Nu äntligen börjar de gå bättre med hemtentan! En av fyra frågor är klara, så nu är det bara att fortsätta köra på. Jag har som mål nu ikväll att jag ska plugga fram till klockan 21, då desperata hemmafruar börjar. Sen ska jag ta kväller och plugga på lite inför redovisningen imorn.

Jag har på senare tid upptäckt något hos mig själv som jag inte trodde var möjligt. Varje gång jag sitter och pluggar så blir jag på sånt väldigt städhumör!  Och för er som inte visste det är jag hur slarvig och stökig av mig som helst i vanliga fall!! Men de är så att så fort jag sitter och koncentrerar mig får jag lust att gå och plocka. Kanske har att göra med att man vill undvika plugget? Men de går lixom bättre sen att återgå till pluggandet också när man är klar.


Som idag har jag, utan att jag egentligen innan har tänkt på det, städat "köket" så de är skinande rent. Alla travar med disk som stått där allt för länge, står nu rent och tort i skåpen. All tvätt är ihopvikt och undanstoppad och jag här också hunnit med och städat badrummet :D

Måste erkänna att det är en bra, dålig ovana jag har lagt till med ;)


Great . .

De här är ju bara toppen! Det regnar ute och jag har totalt skrivstopp! På hela tentan, som ska vara 10 sidor lång, har jag bara lyckats knapra ihop ca en decimeter (malin, du vet 10 cm ;)) text! Och det från kl 9 i morse.

Sen hela förmiddan imorgon har vi seminarium i andra kursen och på kvällen ska jag jobba. Sen på torsdag em kommer mamma och tobbe, så då försvinner ju den kvällen för hockey där. Och sen på fredag blir de ju troligtvis halloweenparty och då blir lör fm bakis. Så sammanställning av de betyder att jag har torsdag förmiddag och fredag förmiddag på mig... hm, Måste börja jobba effektivt nu!

M

Hemtenta :S

Mobilen va ställd kl 8.55, så jag kunde gå upp och lösa igenom frågorna till hemtenta. Nu har jag gjort det. Det här känns verkligen inte så bra :S

Bara frågorna bestod av fem sidor text och de märks ju nu att man inte går kvar i gymnasiet längre.. Shit, hur ska jag klara det här? Fast jag tror att om man bara börjar så kanske de släpper. Men just nu vet jag inte vart man ens ska starta.

Oj oj oj, säger jag bara.

Men först får de bli lite frukost :) Bra sätt att komma på andra tankar. Sen efter de har jag tänkt lägga upp en plan på hur jag ska gå tillväga. Börja med dom "lätta" frågorna kanske.

På återseende


Puss och Kram
M

Boston tea party



Vill såhär i pausen säga att boston tea party är ett väldigt efterlängtat program som är så sjukligt roligt. Då med fokus på både sjukligt och roligt. Vilka fasen kommer, om inte Filip och Fredrik, på att man ska ta dit tre killar från Filips skolår, där han ska gissa vilken kuk som tillhör vem.. Och de värsta är ju att han gissade rätt ! :P  Och nu har man också kommit till den viktiga upplysningen om att Filips pappa är väldigt svar och verkligen int ehar varit kriminell som ung.


En extra uppmaning är att kolla extra noga när Patrik på högra hörnet. Hur kan allt han säger vara så sjukt kul? Är det för att han ser ut som en vandrande tönt som överanalyserar allt som händer här i världen? Sen kommer han med så onödig fakta som en annan aldrig lagt en tanke på. Jag tror det är det som jag gillar så sjukt mycket med människan :D

Boston tea party utnämner jag nu till det absolut klockrenaste programmet som visas just nu! Mer onödig vetenskap i rutan :P

tea-skål! :D

Tentapub

På onsdag är det tentapub på lilla vall (med eventuell spårning)

Kom gärna dit och köp lite billig dricka av den utomordentligt perfekta bartendern - Madelene :D

Kommer att bli grymt!


När gavlecon marcherar in

Då vill man vara med på festen

När gavlecon marcherar in


Malins personliga brev till CV:t

Min käre vän malin har lite problem med att skriva sitt personliga brev. Vi har suttit otaliga stunder framför msn och försökt att komma på något fyndigt och att undvika: Hej jag heter Malin och är 19 år. När jag inte jobbar på posten så gillar jag att resa, träna, umgås med vännerna och ha roligt.

Man kanske måste vara lite mer intresseväckande :P

Då kom jag med de flummiga förslaget som hon faktiskt nappade på :D


"Jag heter malin och är ett levande Happy Meal. Jag är liten och glad och bjuder alltid på en överraskning"


 

Heheh tyckte att de va rätt charmigt . Får se om hon använder det och ännu intressantare om hon får nå jobb på de :S
De är ju värt ett försök - och jag lovar att hon kommer att vara unik ;)


17 timmar total frihet :P

Så är den underbara sanningen. Tror det är första gången som jag verkligen inte har haft något jag måste göra alls sen jag började i skolan här i gävle. Men nu i hela 17 timmar jag jag absolut ingenting som jag egentligen borde göra, så ska bara slappa, eller ska göra lite nytta me, men inget som har med skolan att göra. Men imorgon kl 09.00 börjar det igen. Då börjar hemtentan och då säger jag bara hej då sociala liv fram tills när jag skickat in den :P

Men, 17 timmar - underbart :D

Tvätt

Halloj

Skönt att bli av med den enorma tvätthögen som bildas alldeles för snabbt. Skulle gå ner till tvättstugan och kolla om de fanns några tider kvar i veckan, och trot eller ej så fanns de en nu på förmiddan. Så har tre maskiner går nu för tillfället, och sen ska jag hinna med 2-3 st till, så är man av med det sen! Skönt :)

M

Solig morgon :)

Jag blir faktiskt på väldigt bra humör när man vaknar och ser att solen lyser här utanför. Har pratat med mamma också i telefon, och då känns ju allt lite extra bra :) Men tycker det är lite fuskit, mamma har höstlov från skolan, medan jag och min lillebror inte får ha det, trots att vi båda pluggar, han på gymnasiet.

På torsdag kommer mamma, lillebror tobbe och hans kompis upp hit till gävle. Då blir de hockey :D Blir härlig paus i tentan. Och kul att få träffa dom me. Har annars åkt hem väldigt ofta, men nu kommer jag inte ha varit hemma på tre veckor. Så bra att dom kommer upp hit :)

Jag för imorgon börjar allvaret igen, med en hemtenta från imorgon tisdag och som slutar på lördag. Men planen är att jag ska försöka vara effektiv, så jag slipper sitta och skriva i helgen.

Blev jätteglad här om dagarna förresten när vi fick reda på betyg från förra tentan! Jag fick 24 poäng, som räckte upp till ett B :D Det bästa betyget jag fått på saker vi gjort, så är stolt ! Men hade ju inte klarat de utan mina bröder. Dom är nämligen brynäsfans båda två och en stor fråga handlade just om brynäs. Så de är ju klart man åkte hem för att få lite "inspiration" :P hehe



Nu ska jag ta och göra i ordning lite frukost. Fil och havrefras står nog på menyn idag. Sen måste jag ta och röja lite i lägenheten, för att sen köra nått pass på friskis&svettis är planerna.

Sen senare idag ska jag och Mawe förbereda en presentation av ett grupparbete som vi har jobbat med. Alla andra kan av olika anledningar eller bortförklaringar inte komma och hjälpa till. Men när vi gör det så vet man ändå att de blir bra :)



Puss och Kraam

M


irriterad

en sak som jag verkligen irriterar mig är folk som aldrig hör av sig i vanligt fall, men sen när vännerna åker hem så då jäklar kommer dom. de är bara så lågt och drygt. skärpning, allt eller inget ! !

God morgon!

Gårdagen bjöd på en rolig kväll på slickan. De märktes ju att alla hade fått pengar, då kunde man lyxa till med en extra cider. Jag har ju dock påbörjat mitt nya, lite nyktrare liv, hehe. hur de nu går. För de är helt galet va man har hällt i sig alkohol sen man börja plugga här i gävle! Orsaken är till nästan 100%

"För nu glaset till din mun
tjofaderittan lambo
och drick  ur din fylle fylle hund
tjofaderittan lambo
se hur dropparna i glaset, rinner ner i fylleaset
lambo hej lambo hej
tjofaderittan lambo

jag nu glaset druckit har
tjofaderittan lambo
ej en droppe finnes kvar
tjofaderittan lambo
som bevis jag nu ska vända, glaset på dess rätta ända
lambo hej lambo hej
tjofaderittan lambo
ja hon kunde konsten att va en riktig fylle fylle hund!"'

de brukar ju ju bli ett stort antal lambos varje partykväll, och jjag säger bara att fy faan va man blir full av de! Så nu har jag tänkt att jag ska börja supa ner andra istället för att det är jag som blir nedsupen. för de är fan inte bra heller.


Ne  men åter till igår så var de bra kväll, och höll mig faktiskt relativt rakgående :) alltid nått. men stackars charlott som fick en varning för förfesten :P men de blir ju så när gavleconiter måste hävda sig jämtemed dom andra taknologer, eller va faan dom va för ennar. och den kampen visar sig ju bäst i sjunga högst, som gjorde att jag halv tappade rösten. men de vart faktiskt ganska bra ljud. de plus de trasiga staketet och så va ju inte de smartaste, men rätt kun ändå :P

så idag ´ska jag bara ta de lugnt! har kollat film och degat, käkat tacos och sen nu har jag bara en teorireflektion att skriva, sen är jag klar med allt plugg fram tills på tisdag då tentan börjar :S så skönt med lite leedigt :)

M

RSS 2.0