fira fira fira

Hemma från en helg faren lite hit och dit. Är lite halvt mördbultad i kroppen, dels för att jag börjar bli förkyld och dels för att lillebror drog ut mig på en löparrunda precis innan jag skulle åka hemåt. Kändes att de va fruktansvärt länge sen jag sprang utomhus och bror min springer med ett väldigt mycket högre tempo än vad man gör normalt. Jag blev tvärslut, men är dock skapligt nöjd med min insats :P

Igår firade vi Beatrice hemma hos henne i väsby. Blev fruktansvärt avundsjuk över hennes enormt snygga lägenhet. Värsta designen :P Sen kom jag underfund om en mycket märklig sak:

När jag kom öppnades en champagneflaska som jag började med att dricka typ två ganska små glas av.  Efter det kände både jag och Bea oss sjukt mycket dragna, på gränsen till fulla! ... Sen gick de nån timme, vi gick promenad och mötte malin och alkoholen gick ur. Sen under kvällen lyckades jag klunka i mig närmare en 70is sprit!! och jag kom inte i när heten av att känna mig så full som jag gjorde efter två champagneglas dricka.  - - - hur faan kommer de sig ^^

-----

Idag har jag varit på eklundshof och firat mormor som fyller hela 90 år! - gamtanten :P sen fyllde mormors lillebror erik 87 år idag också, så blev lite dubbelfirande. halva tjocka släkten va där. vi blev 45 personer. dock va de tråkigt att massa toppenkusiner inte kunde komma. Men har haft de riktigt roligt. Som vanligt blev jag "lekledare" för dom små som då va lite roligt :) annars har jag pratat med släktingar som jag inte träffat på flera flera år på grund av all tumult i släkten. Men trevligt att man kan träffas vid nå annat tillfälle än begravningar som vissa sa.

sött kusinbarn man har me: hon kom fram till mig och kollade på mina knallrosa nagla och utbrast woooooow.. sen kände hon på min svarta klänning och sa igen wooooow :P efter de lärde jag henne dansa så kjolen ställde sig utåt. Då kollade hon på mig med stora ögon och sa: Du ser ut som en prinsessa.

hehe sötan dig!

sen va de lite kul att jag fick reda på att de är en släkting till mig och skrev låten "jag måste ringa carina... " hehe

nej nu blir de sängen! natti natti

citat

när allt är mörkt är det lättare att se stjärnorna

Påsken går, men våren består

Härligt det är med skön vårsol. Sol är verklligen det som får mig att går runt nuförtiden, ja jag går helt enkelt på solenergi!
Sen blir de inte ett dugg sämre när man vet vad som väntar efter aerobicsen ikväll: Dubbelavsnitt av Desperate Housewifes :D

Förutom det tycker jag att det är rätt tråkigt att vara tillbaka i gävle igen.. Men har ju mkt positivt att se fram emot, så bara genom att tänka på de så blir de ju bättre. Men efter en av många underbara helger hemma så är de trist att komma tillbaka till den här tysta, stökiga, tråkiga lägenheten..

Helgen:

Fredag: Bowling med hela family. Kanske inte va så populärt hos Adam till att börja med, men vi fick in ett bra system där hur vi skulle roa honom. Sen efter de gick vi på resturang och så. En väldigt trevlig kväll.

Lördag: Jag vaknade med massa överenergi och kände att jag ville göra massa saker och vara ute i solen. Så jag ägnade dagen åt att ta fram alla sommarmöbler, som mamma inte hunnit tidigare, och skurade och spolade av altan och gjorde fint!
Sen på eftermiddan så kom Daniel, Ida och Adam över för att käka påsklunch. Också Ylva hade kommit från Gotland och kom och hälsade på.
Kvällen slutade med att lillebror hade sina kompisar hemma och blev då att jag satte mig ner och såg på hur dom söp varandra under bordet. Är det okej? nej.. Men sen förljde jag till slut med på världens fjortisfest på granngatan efteråt.
Lillebror ville visa hur deras fester går till. och hum, de va speciellt, men inget jag gör om igen!

Söndag: Hela söndagen bakade jag och mamma massa smörgåstårtor och bara degade omkring. Sen på kvällen invigde jag mitt tennisracket med brorsorna. Kändes verkligen att de va länge sen nu! Spelade ju nästan inget förra sommaren och missat alla inneträningar nu. Men de va härligt att kunna spela ute igen. Visst det gick verkligen fruktansvärt uselt! Min backhand funkade inte för fem öre.. Men de va riktigt roligt!

Måndag: Idag firade vi mormors 90-årsdag i förväg med öppet hus i deras lilla lokal. Massa tanter och farbröder kom och där gick man omkring och var trevlig. Faktiskt väldigt trevligt! Även denna kväll avslutades med tennis :)


Så nu back in gefle. Men IMORN smäller de ordentligt :D Då är det vad alla tjejer har väntat på: Dammiddag! Får se vad pojkarna har lyckats knapat ihop för skoj. Kommer nog bli en toppenkväll!

Yes! I'm out :P

Puss

Mitt liv som fattig student?



Oj va jag känner mig som student  när jag ser det här

Men det är trots allt påsk!

Störningsobjekt på hög nivå..

Okej, min underbara tisdagkväll har inte riktigt blivit som jag tänkt mig. Kom precis hem från Aerobicsen och skulle bara slänga mig in i duschen innan jag skulle mysa mer mig i soffan resten av kvällen. MEN, sen gick de ju inte som jag hade planerat.. Två dryga störningsobjekt satte käppar i hjulet för min myskväll:

1) Satte på femma för att förbereda inför Desterate Housewifes - och va ser jag!! HOCKEY.. Hur kan ett sånt underbart bra program ställas in pga trög jävla svensk hockey. Inte några bra lag heller.. (inte har väl Desperate slutat för säsongen :O )

2) Skulle slänga mig in i duschen, lite lagon halvtrött sådär. Och va fan kommer man på?! Jo all jävla tvätt från i morse hänger på tork inne i duschen! Och de va inte lite kläder de. Plus i kanten så va allt fortfarande blörr. Så jag fick helt enkelt plocka ner allt så jag kunde duscha - och nu måste jag hänga upp allt igen så de torkar. Drygt!

humm

RSS 2.0