Stolt faster <3




Tänk min älskling växer så fort !! det är inte klokt helt enkelt. Sådär liten tycker jag att han va typ igår. Men nu, endast 10 månader gammal så har han tagit sina allra första steg helt själv! Passande nog också på sin namnsdag den 23 december :D

Älskar dig sötnos!

Kom hem från gotland nu så faster också får se den lille bäbisen som har vuxit sig så stor <3<3

Puss !

Mamma - snattaren ;)

Måste berätta roligaste (?) historien som hände nu i julas. Jag va med mamma och tobbe och skulle shoppa dom sista julklapparna dan innan julafton på ikano-huset i Linköping. Vi började inne på ikea där jag köpte lite småattrealler till lägenheten. Sen delade vi på oss och skulle gå för oss själva.

Sen fick jag ett samtal efter bara några minuter från mamma om att hon hade åkt fast hos polisen vid cubus och jag var tvungen att komma dit.



 


Då visade det sig att när mamma skulle gå in i butiken så började det tjuta om henne. Hon fatta ju inte varför, så hon backa och skulle försöka gå in igen. Men då fortsatte det tjuta. Då kom en som jobbade där och testade vad det var som kunde orsaka detta.

Då till slut så var hennes parfym, som hon köpter för cirka 6 månader sen, inte var avlarmad!




Hon som jobba i butiken sa att just denna provflaska hade försvunnit på förmiddan och nu trodde dom att det var mamma som hade varit i affären sen i förmiddags och sen snott den extremt lilla skvätten som var kvar :S
 






Tre poliser kallades till cubus och dom förde in mamma in på lagret där dom förhörde henne. Sammanlagt var hon där inne i cirka 40 minuter med poliserna som frågade massa konstiga frågor.

Till slut så gick det upp för dom att mamma inte ens hade hunnit in i butiken, och kunde därför helt omöjligt varit skylldig. Jag var också med när hon köpte den. Men fast detta så kom en av poliserna fram till mig och sa lite spydigt

-    Ska jag vara ärlig så tror jag att parfymen råkade slinka ner i hennes väska

Aaah jag vart så arg. Utan bevis har polisen ingen rätt att anklaga på det viset. Deras jobb är enbart att utreda brottet.'




Aja mamma blev till slut släppt. Men var rejält skakad efter allt.

Jag och lillebror gick och skrattade åt allt, vilket hon inte tyckte va roligt. Men ni måste ju erkänna att det är lite komiskt. Mamma som aldrig gör en fluga förnäm lixom och blir anklagad för nått sånt här xD   Stackarn :P

Flytten

Idag har jag äntligen flyttat till min nya lägenhet. Har längtat något otroligt :)

Fick hjälp av min supersnälla kusin och min superstarka morbror. Det tackar jag och bockar för, haha. Jag hade bra tur att morbror och lillebror va me. Hade ALDRIG kunnat flytta allt själva bara vi tjejer. Så för vår del vart de bara ett par kartonger att bära och att styra killarna och berätta i vilken ordning dom skulle bära allt :O hehe. Lite latemansstil när jag tänker efter ;)

Men jag är verkligen jättenöjd. Allt är ju i och för sig helt kaos nu, men så fort allt blir placerat där det ska så blir det nog jättebra!

Sen vart det nysmiddag bland alla kartonger med mammas supergoda paj hon hade gjort och tagit med, som även räckte till två matlådor :)

Mera roliga historier

Har haft fruktansvärd huvudvärk nu de senaste två dagarna. Jag brukar aldrig käka värktabletter i vanliga fall, men nu va jag tvungen till de. Och ändå går det inte över.. Känns som om hjärnan håller på att sprängas vilken sekund som helst! Plus att jag fortfarande är sur för att Timo åkte ur i körslaget. Så för att roa mig lite mitt i allt sitter jag och bläddrar i Bert Karlssons bok Ännu mera fräckisar och är kommer lite smakprov med mer eller mindre roliga historier



***En jude och en norrlänning satt i bastun då juden sa:
-Jag ser att du också har gjort en omskärelse.
- Omskärelse? sa norrlänningen. I norrland kallar vi det slitage


***Varför fejkar kvinnor orgasm?
För att dom tror att männen bryr sig


***Kirurger har en diskussion om vilka som är lättast att orepera:
..... Dom som är lättast att operera är politiker. De har inte mage till nått, saknar stake, har inget hjärta, ingen hjärna och saknar fullständig ryggrad. Dessutom finns det ingen som märker någon skillnad om jag låter huvudet och arslet byta plats.

***En ung kille kommer in på apoteket och frågar apotekaren om en kondom. Han tycker det är ´lite pinsamt och känner att han vill förklara sitt köp.
- Min flickvän har äntligen bjudit hem mig på middag och jag är säker på att om allt går bra kommer jag att tillbringa natten med henne.
Innan han betalar ångrar han sig och frågar efter en kondom till. Han förklarar:
- Min flickväns syster flirtar med mig ibland. Jag är säker på att hon gillar mig, kanske har jag tur med även henne ikväll.
Han tar upp plånboken och betalar för tre kondomer samtidigt som han förklarar för apotekaren:
- Min flickväns mamma är relativt ung och snygg. Jag tror att hon tycker om mig och jag ska ha möjlighet med henne OCKSÅ.
Kvällen kommer och alla sitter samlade runt middagsbordet och det första som händer är att dom ber en bordsbön. Efter bönen tar alla upp besticken utom den unge mannen som fortsätter att be. Efter några minuter knuffar flickvännen på honom och säger:
- Jag visste inte att du är religös.
Då svarar killen:
- Och jag visste inte att din pappa är apotekare...

*** Det nygifta bögparet Bosse och Bengt var ute på bröllopsresa. Bosse går in til Bengt som ligger och myser i badet och då får han se sperma flyta omkring i badvattnet.
- Men Bengt, vi kom ju överens om att vi inte skulle runka i badkaret.
-Vaddå, jag har inte runkat. Jag släppte bara en fis

*** Vad säger en man som sitter med vatten till midjan?
- Det här går över mitt förstånd





Julens historia :P

Det är inte farten som dödar dig
Det är smällen.

Och nu det hela på engelska

It's not the fart (=fjärt) that kills you
it's the smell






Tycker de är lite småkul ;)

Nu är brända bocken bränd





Jajjamensan, så ligger det till. Gävles stolta tradition fortsätter - bocken är bränd till marken. Man blev ju lite mörkrädd innan när bocken hade stått orörd de senaste två åren. Men nu är det några som lyckats bränna ner kraken ;P

Jag läste att under de 41 åren som bocken har funnits, så har den bara hållit sig helskinad i 12 av åren! Det är inte illa :D

Tack för den!

k . a . t . a . s . t . r . o . f

Timo . Timo . Timo . Timo . Timo






Va faaan är det för fel på det svenska folket!?! Har suttit framför körslagen och glott och där ibland alla körledare var de en person som verkligen blev min storfavorit - TIMO !

Den energi och glädje han har fick både mig och min mamma att totalt störtälska honom. Så sjukt cool grabb och som hade det helt klart bärta framträdandet idag! Och sen åker killen ut i första röstningen..

k . a . t . a . s . t . r . o . f

Hoppas att vi får se mer timo i rutan. Tycker att det är förskräckligt att jag inte har upptäckt grabben innan. Du hade i alla fall min röst Timo!!! :)

Madelene...

... har inte packat så mycket som jag borde ha gjort idag. Det ser ut som om det blir en lång natt för den här tjejen! Allt måste vara packat och klart inför flytten innan jag åker hem imorgon.. Så de är väl bara ta sig i röven och sätta igång! haha


JULLOV :D  :D  :D  :D

Pepparkakasreklam

Åå har ni sett den där nya reklamen på femman som presenterar kanalen? Det va ju hur söt som helst! Dom hade gjort ett hopklipp av massa serier, till exempel grey's anatomi, csi och ugly betty.

Den handlade typ om att betty åt upp en pepparkaka som visade sig vara levande. Pepparkakan kördes då till grey's anatomi där den opererades och fick ett nytt pepparkakshjärta <3 så underbart gullig och julig :D

Lägenheten

Kontaktade Cattis igår, hon som bor i lägenheten dit jag ska flytta. Så nu idag har jag varit och kollat in den lite närmare.

Det kändes verkligen jättebra! Fräsha tapeter och lixom bra helt enkelt :P visst va de lite småfix, men den är i princis inflyttningsklar bara de blir städat!

Nu är det klart i alla fall att det blir flytt den 29:de december. Ser verklligen frem emot det nu!


Onsdag

Vill börja med att tacka Mawe för hjälpen med arbetet. Man blir ju held blind på siffror till slut och kände att jag blev mer och mer förbannad på skiten! Sen visade det sig att det mest var små skitfel som vi hade gjort. men vi hjälptes åt och nu stämmer allt såhär långt! :D

Jag och Mawe satt också och kollade på den där störande dokumentären om "den gravida pappan". jag satt seriöst och var skitförbannad genom hela programmet. inte för att han är gravid, utan hur jävla mediakåt familjen är! Va  f a a n  är det för komstigt att en fullt utrustad kvinna i dom nedre regionerna blir med barn?! sånt där stor jag mig på..

så, nu är lektionerna slut för året. hoppas vi blir klara med arbetena snabbt så jag kan åka hem till familjen. blev så sjukt avundsjuk på alla som man pratat med som har åkt hem redan idag! jag vill me hem!

Civilekonomerna

Som studentrepresentant för civilekonomerna på högskolan är det nu dax att börja planera infor vilka aktiviteter vi ska ha i vår. har precis pratat med sofia som är ambasadör för oss i norrland och som ska hjälpa till om det är något vi behöver eller så. så nu har jag beställt hem extra många post-it-lappar, som folk verkligen älskar :)

Jag har tänkt börja våren med att medverka på vårnollningen (om den nu blir av), sen efter det ska vi se till att göra ett inspring i nya ekonomklassen och informera lite. så det kommer nog bli kanon det här!

Ska passa på att maila Li ny på en gång om hur vi ska göra

Puss Em

Jullov? :D

Sista föreläsningen för året är imorn, ska bli så skönt! Visst vi har ju två entor direkt efter jul, så måste väl ändå plugga varje dag typ. men det ska bara bli så sjukt skönt att få planera tider som man själv vill och ge sig själv ledigt över julen. har bestämt mig för att inte behöva röra böckerna dagarna mella jul och nyår. ska bli underbart! längtar till jul :D

träna ikväll

jag har upptäckt friskis & svettis roligaste träningspass, danspasset. visst jag kan egentligen inget om dans, men där är dett bara att släppa loss. Jag älskar det :P Något jag verkligen rekomenderar till folk..

Sömntuta

Det senaste tiden har jag haft sån fruktansvärd sömnbrist. Har varit väldigt mycket kvällsaktiviteter, och andra dagar har man typ fastnat framför datan och så. 

Det verkligen märktes på både mig och maria idag i skolan, haha. vi hade dubbel föreläsning och det resulterade i att vi båda slocknade i rävhallen mitt bland allt folk under lunchen. och jag kan säge er att det var heelt underbart !! och ännu mer välbehövt :)

Så jag säger bara att jag ser fram emot det mer än välkommnade jullovet :D

Dagens värsta...





... är absolut att Boston Tea Party gör uppehåll :(

Mamppa




Är det bara jag som tycker att diskussionen kring "den gravida mannen" är otroligt onödig och överdivet mediakåt? Nu ska det bli en jäkla dokumentär om snubben också, som jag absolut inte ska höja tittarsiffrorna med och ägna mina lediga minuter åt.

Det verkar ju som om folk inte har fattat grejen med det hela. I diskussionerna låter det ju som om en helt vanlig man plötsligt har lyckats bli gravid. Då hade ju till och med jag ropat WOW. Men det är ju faktiskt så att snubben föddes som en fullt utrustad kvinna, men sen har genomfått en process för att bli man. Men han valde MEDVETET att behålla livmodern eftersom flickvännen inte kunde bli gravid. Det är ju fan precis samma sak som män som blir kvinnor, men som inte gå fullt ut och behåller sitt paket.

So what's the big deal egentligen??

Bilder från underbara banketten

Nu har jag hittat lite bilder från banketten som vi va på den 26 november.
En kväll jag defenitift skulle vilja göra om !

















jag är kung, kung, kung i baren!

Tunntömningen på Lilla Vall blev verkligen sjukt lyckad.

Kunde inte bli annat med den här supertrion i farten ;)


Björn Gustavsson

http://www.youtube.com/watch?v=0etFwqjuO6Y



Jag upptäckte idag en gammal favorit igen - den sönderspelade Björn Gustavsson. Jag totalföll verkligen (som ca 95 % av sveriges befolkning gjorde) för Björn där i melodifestivalen. Så charmigt komisk och såklart fräch me. Jag vet ärligt inte hur många gånger jag har lyssnat på till exempel sången till carina berg på repit, hehe.

Men sen kom en tid när jag totalledsnade på grabben. Det vart alldeles för mycket av honom där ett tag. Han verkligen med i allt och syndes överallt! Parlamentet, sverige pussas och kramas, ja han syndes i vartenda jäkla komediprogram som visades på tv.. Blä va jag blev less.

Men NU ikväll kom jag in på carina-låten på youtube igen och shit va jag fick återfall :) Har inte sett någonting om honom på riktigt länge. Filen är värd att lyssnas på, han gör låten så sjukt bra. Ta en extra titt!

Puss!


Jag önska mig fler gentlemän i julklapp

Varför är det så få killar som är riktiga gentlemän för. Jag tycker det är charmigt med killar som håller upp dörrar och liknande saker.

Man blir lixom glad av sånt. När jag skulle på bussen idag så var den kille påväg att kliva på. Men han klev ur och gjorde en sån där chest med handen om att jag skulle gå före. Små saker som gör vardagen bättre när man står där mitt i snöslasket

Så skärpning ni andra!

:D

Dagens roliga men onödiga fakta




Det är fler människor som dör av att dom blir attackerade av en känguru än dom som dör i en flygkrash

(Tror det var kängurur, kanske något annat liknande djur.
Minnet är bra men kort ;)

Jag ser ut som en ärlig människa

Var upp på stan en sväng efter pluggandet i skolan idag med Maria

Jag hittade på två jättefina klänningar; en som jag ska ha på tunntömningen ikväll som jag köpte på cubus och en annan som jag ska ha på nyår och som jag hittade på b. young

"Jo men du ser ut som en typiskt ärlig människa tycker jag" fick jag som komentar av hon som stod i kassan på b. young. Jag hade inte mitt gavlecon kort med mig som gjorde att man fick rabatt med det gjorde inget. Ingen big deal sig, men tycke det var rätt kul sagt, en typiskt ärlig människa, tack tack för den :P

Julklapp till mig själv


Jag nu är årets julklapp tillägnad mig själv inköpt :) Det blev en locktång från obh-nordica, en som jag velat ha mycket länge! Så nu kan jag bli fin inför ikväll :D Man får verkligen så grymt fint hår med en sån!

Tack Madelene så mycket för den fina presenten xD

Busschaufför med dålig humor


"Det här är tvåan som går till Stockholm"

Så sa busschauffören till alla männskor som klev på bussen idag. Folk mest blängde lite snett på honom och gcik vidare och satte sig. Men sen kom det en kille in och när chaufförn sa det så vände han och gick ut och började gå därifrån.

Chaufförn började ropa på honom och fick sen sträcka sig ut och säga att han bara skämtade. Det dröjde ett bra tag innan kille ville kkliva på bussen igen. Han sa flera gånger att: Men jag vill inte komma till stockholm, lova, för jag måste hem till sätra..

Stackars grabb:P

Vett och etikett, inte alltid lätt

Usch va jag kände mig dum idag på bussen påväg hem. Jag satte mig och öppnade jackan, eftesom de va rättså varmt där inne. Sen kom det en skäggvuxen kvinna och satte sig precis vid mig. Hon hade sån fruktansvärd kroppslukt som verkligen bet sig fast i näsan. Ni vet sån lukt som man verkligen inte kan andas i.

Jag försöke härda ut, men det dröjde ca 10 sekunder innan jag kände att det inte skulle funka, så jag drog igen min jacka så långt det gick och såg till att halva ansiktet var täckt.

Kvinnan började råblänga argt på mig och fnäsa och sådär. Det kändes så himla genomskinligt och framför allt taskigt. Men vad ska man göra i en sån situation egentligen?

OVE-invigning

OVE-invigning


Tävlingar och sen svära en ed - äntligen är Oven invigd :D

Och jag lyckades såklart totalramla under norska fyllan!
Inte långt ifrån att springa in med skallen i trädet.
Såå typiskt mig, hehe

Men faan va man blev snurrig av det!




    

    

    

Tunntömning på kåren imorn!

Shit va jag är laddad för kåren imorn. Verkar som om det är grymt mycket folk som ska dig och kommer bli dunderförfest på s. slotts innan ;) Redan när jag jobba i baren på lilla vall igår, så började suget efter att själv parta komma. Och nu asså är jag så laddad att jag spricker snart, haha :D

Tror det här kommer bli partyt med stort P och priser som passar studenter, va sägs lixom om en öl för 14 kroner - jag säger bara underbart!

:D

Minnen

Sitter och kollar på lite bilder från studenten och huuh va jag längtar tillbaka till den dagen. Helt galet underbar! Saknar den gamla klassen, sån härlig stämning och underbara tjejerna :) Shit va dålig jag är på att hålla regelbunden kontakt.. Men ni är underbara och de vet ni att ni är! Måste styra upp en reunion snart tycker jag ;) hihi

Puss på er <3



 


En dag att minnas

Kul story

Bevis på mammas dåliga humor :P

"Du vet att det är en bög med i bonde söker fru och han har två killar kvar. Vet du vad det är för likhet mellan dom?


Jo båda vill ha hans gasaremsa hehe"


5 snabba frågor

1. Har du sett årets julkalender?
2. Hur går det med julklappsköpen? Klappat och klart?
3. Vad tänker du ha i år - riktig gran eller plastgran?
4. På lördag är det lucia, ska du se något luciatåg?
5. Tror du att det blir en vit jul i år? Är det viktigt för dig?


1. Jo jag såg de tre första avsnitten, men tyckte att den va grymt dålig! Så jag slutade titta. Men maria sa att den blir bättre och bättre, så man kanske skulle ha fortsatt att tita. Men jag saknar pelle svanslös och mysteriet på greveholm. dom ägde! Favorit i repris tack :D

2. Som jag sa i inlägget innan - fruktansvärt dåligt!

3. jag kommer ha samma som stått framme sen mitten av november, en sån typ 30 cm hög plastgran. då är de bättre hemma hos mamma! :P

4. Imorgon kommer gävles lucia till skolan, så jag och maria ska dit och kolla redan klockan kvart över åtta på morgonen! men de är värt tidigt eftersom de är så fint.

5, jag är riktigt trött på snö, kallt halt och fula frisyrer. så det får gärna bli grönt tills dagen innan jul och då börja snöa lite. men klart de är ju ändå lite mysigt med snö!

Julklappsångest

Jag börjar få lite panik för alla julklappar som måste köpns. Har knappt köpt en ända julklapp och då blir de sån där panik typ dan innan vi ska åka. Men jag känner att jag verkligen inte har nån fantasi alls i år. Men vill ju hitta det där perfekta som passar kanonbra till personen. Och när ska man ha tid för stan och hm, vill bara vara klar !

Någon som har förslag på bra klappar?

Dagens:

Humör: Bra, njuter av ledig kväll, något trött efter gårdagens lilla vall!
Gjort: Föreläsning, annat plugg, latat
Planer: Städa lite, diska, sova. Njuta av att inte behöva göra nånting
Ser på: Unga mödrar på tv
Lyssnar på: tv:n
Läser: bloggar
Dricker: mjölk

Äter: har precis ätit nästan, köttbullar och potatismos - snabbt på lata dagar

Bästa: Bara en dag kvar till tunntömningen på kåren! Grymt partyladdad, inte klokt åt de!
Sämsta: Var skittrött imorse efter gårdagen vilket fortsatt hela dagen typ
Barn: Har inga :P men däremot har vi disskuterat idag varför man direkt smälter när en kille är med ett barn. sött!
Väder: Snö överallt och svinkallt!


home sweet home




Malin är hemma och hel :)




Malurski

Huuh nu är de bara två dagar kvar tills malin kommer hem igen från Thailand. Fy så avundsjuk jag varit på den fröken :P Men däremot ogillar jag att de va så länge sen som jag hörde något från henne.. Man blir ju fasen lite orolig, hm aja skönt att få hem henne snart igen ;)

Skön lugn kväll trots allt..

Hm, kvällens planer att bowla och så med kåmg vart inställt, pga bristande intresse :P Så nu har man en lugn kväll ändå och de ska bli så jäkla skönt !! Su nu ska jag bara slappa och inte göra nå nytta alls :P Tisdagar är bästa tv-kvällen me, så blir soffan för heeela bunten ( kanske orkar mig iväg till affären en sväng )


idag har denna tös varit ganska aktiv tycker jag. Tvättade och diskade imorse redan vid 7 och sen satt vi i bibblan och pluggade till lunch och sen föreläsning. Så känner att jag är värd slapp!

Dagens citat

Vad gör du nu förtiden då?






"Jag väntar på framtiden"      (finare uttryck för ´ingenting´ )





Dagens citat:






"Att vänta glädje är också glädje"








Fullspäckad vecka

Shit va den här veckan kommer vara fullspäckad!!

Måndag (idag) 

- Plugg 9.30-16.30
Hann klart hela EKO-styrningsarbetet och började kika på affärsredovisningsarbetet. Duktiga

- Årsmöte 19.15-21.00 på lilla vall. Gavlecons nya styrelse tillsattes och det avslutades med gratis "student-julbord".

Tisdag

- 7-9 Tvättid

- 9.30-12, plugga affärsredovisning

-13.15-16 Föreläsning

- 18.30 och framåt ska jag på först åka på nån infoträff med KPMG och efter det bjuder som på bowling.

Onsdag

- 9.15-12 Föreläsning

- 13.15-16 Föreläsning 2 (puuuh)

- (ev. kolla på innebandyturneringen som äger rum)

- 20.00 OVE-invigning :D (äntligen)

- Kväll/natt jobba på tunntömningen på lilla vall!
Kommer bli grymt drag tror jag och massa roliga människor som ska jobba!

Torsdag

- 9.15-12 Föreläsning

- 12-16 Plugg

- Kväll LEDIG :D

Fredag

- 9-16 Plugg!

- Tunntömning på kåren!! :D
Kanonpriser i baren, en öl för ca 12 kroner kanske. Underbart!

Lördag

- Morgon - Hem till österby

- Kväll - Cbas är där så ska umgås med Ida och henne :D

Söndag

- Morgon - Tåget tillbaka till Gävle

- Em/kväll/natt - Kickslut med sexmästeriet
All dricks vi har samlat ihop under terminen ska nu supas upp ;)





Slutsats: Jag kommer under veckan endast vara ledig en kväll, på torsdag. Annars kommer jag att åka runt klockan 9 på morgonen och sen komma hem mitt i natten.. Så jag säger bara hej då till allt annat. Kommer du hem till mig under veckan så får ni stå ut med den enorma diskhögen, alla kartonger som står överallt i lägenheten, all stutstvätt, det tomma kylskåpet och alla dammråttorna. Finns helt enkelt ingen tid för allt småfix (inte för att jag klagar på att ha en anledning till att slippa! ;) )

Slarvmaja !!

Hur kan det komma sig. I november och framåt har jag haft sån fruktansvärd julkänsla, men så fort man kommer in i min aldeles för stökiga lägenhet med kartonger överallt så försvinner den.. Andra adventsljuset har jag ännu inte tänt (eftersom jag inte vart hemma) och kom nyss på att jag bara har öppnat två luckor i chokladkalendern.. Skärpning! Men sen så fort man kommer hem till mamma blir det kanon-julmys igen!! Nästa lördag när jag kommer hem skulle hon ha bakat lussekatter åt mig :D underbart !!

Nu blir det sängen nästa

Puss och kram / Em

Julgran som syns!

Jag vart så paff när jag stod i örbyhus och väntade på tåget till gävle ikväll.. Jag såg att någonting lös uppe i luften. Sen när jag kollade så hade dom satt en julgran med belysning och allt allra högst uppe på vattentornet !! Såg så galet kul ut på de där skyhöga tornet.

Mamma har haft lite kul med på sina senaste två resor till örbyhus. och har hållt på att köra på ett rådjur, ett vildsvin och en räv på bara två resor. Ett vildsvin lixom rätt framför motorhuven ! Skulle det vara jag skulle jag ha blivit vettskrämd..

...

" Ja men då ses vi nästa år då "

Huuh va fruktansvärt det låter. Men det blir ju annars så eftersom brorsan och dom åker långhelg till gotland över julen och jag är i gävle.. Därför blir det en snabbvisit hem på lördag eftermiddag och tillbaka söndag förmiddag. Lite också eftersom Cbas kommer och hälsa på och det är ju kul att hinna träffa henne också plus att jag måste få träffa Adam en sista gång innan dom åker!

Men först en FULLSPÄCKAD vecka framför mig. Puuh kommer ju inte ha en sekund ledig..


Skor

I lördags var jag, Ida och Adam inne i Uppsala och shoppade litegranna, Har ju under dom senaste typ två månaderna lyckats ha söner 3 och ett halvt par stövlar! Så har ju inte haft så mkt att ha på´fötterna om man säger så. Men sen hitta jag massa kul skor i lördags, så kom till slut hem med fyra par. Känns skönt så man har lite och välja på!

Stjärnor på is

Helgen har jag spenderat hemma hos mamsen och haft det underbart! Hunnit umgås massor med Ida och Adam :)

Men i lördagskväll satt vi hemma och kollade på finalen av stjärnor på is. Har bara sett ett par avsnitt av det, men tyckte ändå att Jesper skulle vinna! Va de bara jag som kände att stämningen vart grymt avslagen när Marcus utnämdes till vinnare? Han gjorde ju absolut det bästa sista åket och sen hade han hela jurun på sin sida. Riktigt snyggt avslutningsåk gjorde dom! Och sen hörde man Marcus namn som vinnare...

Jag reagerade på hur jäkla snabbt det gick från det att Jesper åkt sitt åk till att röstningen var avslutad! Såg att det skrivits mycket om det i tidningen också. Men det var helt galet vad snabbt det gick! Plus att man kan fundera över om alla rösterna verkligen räknas... Brorsan hade ringt och röstat på Jesper när det var ca 10 sek kvar av röstningen. Sen direkt när röstningen var avslutad så kom Berg in med kuvertet med namnet på vinnaren. Ofta det går så snabbt att räkna rösterna, skriva ner namnet, klistra igen kuvertet och sen gå och ge det till Berg som sen skulle gå in med det. Den processen måste ha tagit MAX 5 sekunder. Ja tok-fort gick det verkligen!

Ne de var rikigt orättvist tycker jag. Hade röstningen fått pågå i 5 minute till så tror jag garanterat att Jesper hade stått som vinnare !!

Utmattad hjärna

Idag har varit en riktigt dryg pluggdag. Vi har kämpat och kämpat med en uppgift som tammefaan aldrig blir rätt! Nu har jag kommit till en slutsats i alla fall: Det är inte bra att tänka!

Förklaringen är att man bara blir trött och får huvudvärk av det! Jag sitter och halvsover med riktig huvudvärk och sen när man kollar på msn så ser man samma symptom:

Maria | halvsover

Lisa - Vilar


Hm, hade vi inte behövt tänka så mkt idag hade vi kanske varit pigga och glada istället?


Därför ska jag nu åka hem till mamsen och ha en hel helg utan att tänka ett smack!!


Puss Em

Min laktosundersökning.... fortsättning ...



Arla **

Sista mjölken är nu öppnad och provsmakad. Jag kan ju direkt säga att jag hade mycket högre förväntningar på arla än såhär. Det ända positiva jag såg med denna är att den inte hade smaken av att de hällt i socker. Men den här hade istället en väldigt konstig bismak som gjorde att den inte gick att dricka som den är. En smak som jag faktiskt inte kan sätta ord på hur den var. Men däremot funka den bra att ha i gröten och sånt.




VINNARE:
Vinnaren i min lakosundersökning är helt klart Valios mjölk. Den har jag faktiskt börjat tycka är riktigt god! Så hedan efter så blir det Valio för hela slanten! ... Skänk en slant till en fattig student!!

Linköping förlusta

Trevligt trevligt med bror och martin på hockeyn ikväll! Tyvärr så förlorade ju LHC i förlängningen. Men jag blir faktiskt lite rädd för mig själv.. Jag tror jag håller på att bli över-konverterad till brynäs :S

Jag kom på mig själv att stå och ropa hejjaramsor med resten av klacken, och tog i för fulla muggar. Sen kändes de inte allt för dumt heller när brynäs vann. Hade haft de så jäkla roligt hela matchen och lixom rycktes med av massan. Sen lite kul att lillebror blev närbild typ när brynäs vann :D kändis xD not...

Ne men måste nog sova på den här fruktansvärda upptäkten jag gjort. Hm, konstigt hur gävle börjar komma in en del i mitt hjärta. hmmmm.......... hmmmmmm.....


Riktigt kul med hockey i alla fall :D

LHC-brynäs





Brynäs - Linköping


Ikväll kommer mitt favoritlag Linköping hit till Gävle och möter brynäs i hockey :D LHC fan som man är så måste man ju dit och kolla! Men hittade inte på någon hockey-sugen gävlebo. Så de fick bli till å ring lillebrorsan! Det dröjde ju inte allt för länge innan han var övertygad om att komma ;)

Men sen är de ju lite krux då me, Jag hejjar på Linköping och lillebror på brynär... och då blir de ju till att jag får ställa mig i brynäsklacken. Hihi, kommer ihåg sist som spela här. Då stod jag me med lillebror i brynäsklacken. Sen när Linköping gjorde mål så är de klart man rycks med och lixom klappar och har sig. Sen när man börja kolla runt bland folket som stod runt mig så hade man ju inte allt för glada blickar på sig xD Hehe, så får väl hålla lite låg profil ;) Men vet med mmig själv att man rycks med i stundens hetta.

Sen fick vi också ett litet tillskott till matchen, eftersom martin valde att hänga på också. Så de är ju bra, så slipper lillebror att känna sig malplacerad där med mig :P


Puss ! Em

Fy ..

Nu SKA den här flickan gå och lägga sig !!!!!!! ^^

FIA, FIA, FIA

Ja nu har jag precis kommit hem från FIA sittningen med temat jul :) Fick skjuts hem av snälla lisa, tack! Joodu en riktigt trevlig kväll som resulterade i årets första julbord, årets första julklapp samt årets pinsammaste fylle-flashback! xD



Kvällan inleddes av en mycket kul sång av klubbmästeriet som anordnat kvällen. Den handlade om allt från fredriks fettiga hår till, jaa massa grejer om styrelsemedlemmar som vart riktigt klockrent.




Söta lisa :D




Och söta maria och sen såklart söta jag :)




Ja va säger man egentligen om den här utklädseln? Först kunde jag inte sluta skratta inombords när han stod i entren och släppte in oss. Sen började jag och ida disskutera om vad faan människan skulle föreställa? För en normal människa sätter väl annars inte på sig senapsgult från topp till tå, en orange peruk och sen lindar om lite rött band... !!!

Va tror ni? Jag kunde inte komma på någon förklaring iaf :P




Men sen när han berätta vad han föreställde så vart de kanske lite, men ytterst lite, logik i de hela. Men de var i alla fall ännu roligare om möjligt.. Han skulle föreställa brända BOCKEN xD Min egen teori va då att den oranga peruken skulle föreställa eldlågorna, hihi :P Aja, så störtskön utklädnad!! Dagens bästa.










Jo här ser ni min jultallrik. De va ju som dom sa julbord på studentvis, altså en liten budgetvariant. Men smaka bra :)



Huuh! Jultomten som tycker om lena pojkrumpor ;)

Han bad "pojken" att sätta sig i hans knä. Sen frågade han om pojken ville ha ett paket. Klart pojken ville.. Då sa ha typ: Jo men du känner väl paketet xD Fy tomten, fyyyy vilket snuskprat :P




Flickor vid bordet




Middagsgrannar :P




Och så klart lite gruppbild  :D




Och de här va vi under kvällen. LAG FERDINAND som gjorde den solklart roligaste och klockrenaste sketch om just ferdinand.


- Men ferdinand, vaför är du inte med dom andra ekonomerna på lilla vaaaaaaall?

- Jag trivs bättre här, på BARacken. Där jag kan festa med teknologerna och gå på tooooooa när jag behöver

...........

- Jag vill ha hummer....

- På BARacken serveras vi bara punch och ärtsoppa

- Men jag vill ha humme roch champaaance !!

Aja, man måste helt enkelt vara där för att förstå det sjukt roliga i de, eller åtminstonde gå på skolan xD kul, kul,,









Och här har vi den - årets första julklapp från tomten. Ett slevsett :P
I jämförelse med dom andras presenter så va de väl bara skumtomtarna som kunde slå min , hehe


Och jaa, själv får man väl gå och skämmas lite i skamvrån för sitt lilla fylleprat jag hade en tidigare fest med dörrvakten .... :S   Huuh säger ju att det är bäst att bli nykterist...


Kul Jul

Puss från Em


FIA-sittning kl 19.00

Under det här halvåret på högskolan har man ju varit så duktig att man har jobbat ideellt i baren och sånt. Och ikväll ska jag (och dom andra då :P ) bli tackad för hjälpen med mat och julunderhållning. Så ska ge mig av till stan till lisa och maria kl 6 och sen åker jag bil med dom sista biten :)

Sånna här grejjer tycker jag att det är trevligt att dom anordnar xD Tror det kommer bli en bra kväll. Obeservera nykter och tidig! Har ju dunderfullt med föreläsningar hela dagen imorn..

Men nu ska man väl börja fixa sig iordning lite till :D


På återseende / Em

Laktos?

Kommer ju med mina egna små slutsatser ibland, och den nya för denna vecka är att jag kanske är laktosintolerant :P Har ju haft lite symtom som kan kopplas till de, hehe (bubbel) Så igår när jag va och handla bestämde jag mig för att testa min tes genom att köpa allt i laktosfritt (utom risgrymsgröt på tub) och helt enkelt se om jag känner nån skillnad.

Till saken hör ju den att jag är världens mjölkälskare, så var lite tveksam där när jag skulle välja bland mjölken. Det första jag tänkte på va att fy faan va det var dyrt!! En liter mjölk, osm annars kostar typ 7 kronor, fick man ge runt 18 spänn för :S Kommer bli dyrt, mjölkfantast som man är.

Jag valde att köpa tre olika sorters mjölk för att undersöka vilken som va godast. ( Har hört att det är väldigt skillnad där ) Hittills har jag öppnat två för att jämföra och tänkte nu ge mitt betyg på de hela :)






**
Usch och fy och blä. Hm, på en skala 1-5 ger jag Norrmejeriets en svag tvåa. Den smakade precis som om vanlig mjölk gör när den stått och blivit fisljummen (trots att den va kall) och plus att man häller i några matskedar socker :S Konstigt, den smaka typ precis som jag i mina tankar trott att bröstmjölk smakar, hehe inte för att jag går och funderar på de dagarna i ända xD Ne de blir ingen mer sådan mjölk för min del, synd att de va den billigase..





 ****

Valios laktosfria mjölk får poäng fyra av fem. Åt man flingor och mjölk (som jag gjorde nyss) så va de inte allt för stor skillnad än vanlig, men va ändå en smak som jag inte riktig var van med. Även denna hade en liten smak av socker i sig som jag inte tycker passar dit! Men jag tror att bara om man håller den iskall så ska denna nog kunna ersätta gefle-mjölken under min testperiod :) Sen skulle man såklart gilla det dyraste alternativet, blir en dyr månad..


Betyg om den tredje sorten kommer när denne är öppnad och provsmakad :D Men slutsats av detta blir : undvik norrmejerier !

Tisdag - lägenhetsprat :P

Passar på att skriva lite i Brothers & Sisters pausen. Tisdagar är verkligen den bästa tv-kvällen!

Idag har det blivit ändringar i planerna angående flytten som egentligen skulle vara nästa vecka. Jag och maria va ju och kolla på den tänkta igår. Visst den va väl helt okej egentligen. Men som mamma min sa så är det en sån lägenhet som gör att jag kommer vilja flytta om ett halvår igen :P Så jag passade på att gå förbi kårexpeditionen för att se om det fans någon möjlighet till ett lägenhetsbyte :P Jag gick in och berättade ingående om hur jag hade trott hela tiden att det skulle finnas ballkong och sen om att det var på nedersta våningen. Hehe, ibland måste man ju överdriva för att få vad man vill ;)

Hon kollade snällt upp vilka möjligheter som fanns och det visade sig att det fanns en lägenhet i samma trappuppgång ledig fast på andra våningen. Och den hade ballkong me :D Så hon fixa de för mig och strök de andra som stod i kön för denna lägenhet och sen va de klart. Så nu blir flytten flyttad till den andra januari. Visst blir ju lite körigt med nyår där och allt. Men de känns verkligen skitbra!


Känns dock lite drygt här hemma i min nuvarande lilla etta xD Hela mitt liv finns ju i kartonger och sopsäckar som står precis överallt ! Skämtar seriöst inte att man måste hoppa över kartonger för att komma till "köket" eller toan.. Och sängen ser ju inte ut som en säng längre.. Så man borde väl egentligen ta och packa upp allt igen.. Men de känns så fruktansvärt onödigt! Är ju trots allt mindre än en månad till flytt och över julhelgen kommer jag ju inte vara här.. Så jag får helt enkelt se hur det blir med alla grejer. Är ju inte den som avgudar att städa heller, så de lutar väl åt ett liv bland kartonger..

Nu blir de natti natti för min del!

Puss !

OVE

"Jag kommer att få högre lön än du!"

Oven är hemkommer, dock inte invigd. Fick första märket me på mässan i onsdags. Klockrenaste! ;)




RSS 2.0