Hahaha

"Det var en man som köpte en moraklocka på auktion
Han fick brottom har skyndade sig hemåt.
Men när han svängde runt ett hörn så tänkte han inte på att klockan stack ut så mycket och råkade smälla till en man han mötte.

- Ursäkta, gjorde du illa dig?

- Nej, men varför kan du inte använda armbandsur som vanligt folk!?"



Hahaha, så jäkla klockrent om man skulle träffa på nån som bärde me sig en moraklocka för att hålla koll på tiden xD När fick jag höra den här historien så undrar ni säkert. Jo jag, maria och lisa va på stan och skulle låsa upp cyklarna och åka hem. Då va den en man i 50-års åldern som helt plötsligt började berätta den här historien. När han va klar så vade vara "jahapp de va de" och karln försvann. Kvar stod jag och maria helvikta av skratt. helt sjukt!

Taggad

Idag hade jag taggat som fasen för att sätta dom där aerobicsstegen som bajsade ihop sig i min skalle sist. Hade på nå vis mentalt förberett mig xD Sen när vi tokcyklat dig och skulle börja fick vi reda på att passet va inställt! :(

Men vi va väl inte sämre än så. Hoppade på cyklarna och åkte och körde ett medelpass på royal istället :)

En till ur lets dance



Läste på aftonbladet nyss att magdalena graaf har drabbats av en hjärnblödning och måste nu lämna lets dance. Tråkigt. . Va är de me det där programmet i år egentligen? Först Mojje med hjärtat och nu åker maggan på de här. Men de stod i alla fall att hon var vaken och kunde prata. Så de är ju bra!

God morgon!

Härligt det är att sova såhär länge! Känns som om jag inte har sovit tillräckligt mycket på väldigt lång tid, men att jag nu börjar bli återställd :) Jag kom precis upp ut sängen. Har börjat med lite matlådor (välbehövligt) och ska väl också hinna med och diska lite är de tänkt.

Vid lunch ska jag iväg till biblioteket och försöka komma nån vart i nya kursen. Man får ju lite smått panik när man tänker på att typ halva kursen har gått och ja, så mycket kan jag väl inte säga att jag har lärt mig :P vad kommer på tentan egentligen?

Efter skolan är det sexmästerimöte och sen anslutas dagen med aerobics, som jag fasen ska sätta stegen på den här gången! Gick ju inte så jäkla bra sist! xD

Jaa, och där hade ni min dag.


Imorn blir de hemgång till ö-by direkt efter lektionen - Skönt !

Onsdag

Kom precis hem från ett gympapass. Älskar verkligen känslan av att vara nytränad, helt underbart! Låret som jag gjorde illa igår könns väldigt mycket bättre. Men tog de lite lugnt med just sånna övningar idag.

Sen har jag så himla ont i axeln av en löjlig anledning. Ni vet när man har legat konstigt när man har sovit. De gjorde jag och vaknade med sån fruktansvärd värk i axeln. Och fast de är kväll nu så har jag fortfarande ont när jag rör den i vissa lägen.

Tema på detta inlägg: Aj aj aj :p


Vill säga grattis grattis till min kusin Annelie som fyller 40 år idag! Hipp hipp hurra! :D:D


Puss Em

Vaknade av att en man kollade på mig, skadad? och jobbpanik

Helledig dag idag. Skönt. Hela dagen har jag i princip ägnat år att fixa till ett CV till sommarjobb i sommar. Jag har ringt och skaffat referenser, fixat arbetsintyg (ända från 2005) och ja skrivit ihop ett CV och ett personligt brev.

Min kusin har nu gått igenom det och fixat lite så de blir ännu bättre. Sen är jag nu superglad över att vara medlem i Civilekonomerna. Jag ska skicka CVt och personliga brevet till henne så ska hon fixa och tipsa så det blir riktigt proffsigt gjort! Tack för de :)


Usch och jag blev riktigt orolig ett tag idag. Va och tränade här på kvällen. Sen högg de bara till i vänster baksida lår. Har haft en gammal skada där, så var mycket orolig att den hade slitits upp. Det gjorde så in åt helvete ont! Men som tur är har de börjat släppa nu, så va väl bara en mindre sträcknin, puuh :)

Sen måste jag säga en sak om passet som va så kul (fördomsfullt roligt) Ledaren för passet var idag en karli 35-årsåldern. Han kom in när i korta röda shorts och en tight vit tröja. Ställde sig och ladda och sen mörjade ABBA dåna ut från högtalarna. Shit va säger den mannen måste vara på min manlighet! Hehe ledare på kärringgympa med bögmusik och allt för tighta kläder. Men måste säga att jag gillade han, och hans pass skarpt!

Jag kunde ju inte vaa me på passet. Men efter en oaktiv dag var jag väldigt träningssugen. Så jag höll mig på sidan av och körde riktigt hård träning för mage och rygg. Shit va de känns nu i efterhand! Asskönt :D



Sist men inte minst tänkte jag berätta om mitt dramatiska uppvaknande imorse. Jag vaknade av att det står en man och kollar på mig!! Jag skrek ju till där och försökte vakna till och fatta va de va.. Då visade det sig att det var en elektriker som hade kommit för att fixa mitt lysrör i köket. Han hade plingat på, men jag vaknade inte av det.

Men de va riktigt läskigt alltså. Va i chocktillstånd en bra stund där efteråt :S

Stora hjärnor

Så söt kusin min är. Hon hade läst att det i sverige varje år föds två personer med ovanligt stor hjärna varje år. Så nu hade hon kommit till slutsatsen att hon och jag hade blivit tilldelade sånna xD

Men usch, blir så jäkla orolig med mitt lilla kusinbarn! Han har problem med en njure, något som endast drabbar ett barn om året. Så nu ligger han med slang i magen och ska opereras snart :S Snackars lillkille. Tycker det är fruktansvärt när små barn ska behöva drabbas av nått sånt här. Gullungen är ju bara dryga halvåret! Hoppas ni håller tummarna med mig :(

svårt att hålla sig för skratt xD

Hade precis besök av vaktmästaren som skulle kolla på mitt lysrör ovanför diskbänken som hade släppt i fästena. Han är ju verkligen trevlig och hjälpsam. Men kände idag att jag var riktigt nära att brista ut i skratt idag när han jobbade.

Han är ju väldigt kort och tjock. Så när han skulle kolla efter ett serienummer på där lysröret ska sitta ( som inte alls sitter långt upp) så fick han lixom först slänga upp magen på diskbänken för at tsedan hänga med fladdrande ben för att nå fram och kolla. Sen plus att det här numret va ganska långt så där stod han och hoppade ett antal gånger.

Nu ska jag i alla fall få hem en elektriker hit i dagarna, så jag kan få de där fixat. Tycker de är så skönt att börja få lampor som fungerar i lägenheten igen. När jag flyttade in så hade jag bara en golvlampa som jag fick flytta omkring där ljus behövdes. (förutom på toan och i garderoben. Men nu har jag fixat ljus i både köket och i hallen också. Inom kort ska jag också köpa något passande att ha i taket i rummet.

Nu ska jag börja fixa i ordning mig inför skolan. Känner inte för att ha något annat på mig än mjukiskläder. Jag ska som sagt njuta av ledighet till fullo! :D Ni kan nog inte ana hur jäkla skön dag jag hade igår. Jag och maria va och kolla på bio, benjamin buttons otroliga liv. Den va riktigt bra. En sån film när man sitter kvar efter bion helt tagen typ, haha. Ne men helt klart en sevärd film!

Annas så gjorde jag absolut ingentig förutom att typ kolla på tv. underbart!

Underbara söndag

Som ni kanske har märkt så har det varit ett blogguppehåll här ett tag. Kan ju sammanfatta vad som har heänt i mitt liv sen sist.

Plugga - plugga - plugga , sen om man hunnit har det blivit lite mat och sömn. Hade ju tenta i affärsredovisning nu i torsdags, Så kan säga att jag verkligen inte har haft ett liv de senaste dagarna. Nu 'är jag spänd över att få tillbaka provresultatet och jag hoppas verkligen att jag klara mig. kan gå hur som helst.

Direkt efter tentan bar vi av till lilla vall och körde vinbrännboll. När vi körde det i höstar så slutade ju jag med hjärnskakning på sjukhus. Men den här gången gick de väldigt mycket bättre!

Att spela brännboll på isgata är något som jag verkligen rekomenderar! Jag och alla andra ramlade omkring, vilket resulterade i lite värk här och var. men de var de värt! Men man gav ju lite upp där för ett tag när man stod vid en kona och försökte springa iväg fem gånger. Varje gång gjorde man en totalvurpa och då va de ju lika bra att sätta sig ner och dricka lite vin istället, haha

Annars har det varit party torsdag, fredag och lördag för mig. Gått ut stenhårt både torsdag och fredag och haft grymt roligt! Då va de först lilla vall och sen finsittning och party på kåren. Igår däremot kom jag aldrig in i partandet.. För de första va jag grymt trött och sen kom de upp under dagen massa jobbiga minnen, så kunde inte riktigt släppa de sen på kvällen, Min kväll slutade alltså tidigt, så jag har för första gången på länge fått sova inatt. Det var så skönt och så underbart!!

Sen måste jag me säga att det är så underbart att ha den här söndan då man inte måste göra nått! Ingenting från skolan som jag egentligen borde göra. Inte heller några ansträngande planer för dagen. Ååå de är så skönt! Så nu ligge rjag och kollar massa repriser på tvn och bara myser. Jag älskar söndagar <3

Jag har mött min överman

Nu har jag hittat en sak, förutom teknik, som jag faktiskt inte är duktig på, haha. Det konstiga va att jag innan faktiskt trodde att jag hade väldigt bra kordination, men tydligen inte..

Jag och maria testade nämligen på aerobics idag :D Det va sjukt kul, men jääävlar va de va svårt! Hehe, men maria som både dansar och har gått på aerobics förr tyckte att det det var ganska svår koregrafi. Men asså de va verkligen ett skämt för mig :) När man väl fattat en stegkombination som va svår, ja då skulle man helt plötsligt lägga in en snurr och massa konstigheter.
 
Jag kände mig hur som helst som en flodhäst där på golvet. En flodhäst med mersmak!

Aerobics blir helt klart nya träningen (+ annat). När de är nått jag vill kunna så ger jag mig inte förän jag lyckas. Så nu bannemig ska ni se en Madelene som lär sig stegkombinationerna i Aerobics!! :D Wish me luck ;) nån mer som har samma problem? haha




En annan grej är att jag helt säkert är inne i en period där allt, och då menar jag ALLT, går emot mig!! Jag skulle låsa upp cykeln på väg till träningen. Och man lever ju i norrland nu för tiden. Ocg tror ni inte att cykelnyckeln går av inne i låset! :O Så nu står min cykel fastlåst där nere. Oxh har ingen tång att knipsa upp låset med. Någon gävlebo som ägen en sådan? Får väl ringa vaktmästaren.

 - Hej, kan du komma och knipsa upp ett cykellås åt mig ^^ (cykeltjuv)

Mycket irriterande..








Senaste impulsinköpet:

Ett sprej från Make up store. M an kan antingen spreja och de fungerar som typ ansiktsvatten. Eller så ska man spreja efter man har sminkat sig. Då ska det typ fixera sminket så de håller längre.. Kostade typ 200 kronor, och då fick man en liten flaska på köpet.

Måste säga att den luktar gudomligt gott! Men asså kan ju inte direkt säga att jag tycker den funkar nå bra.. Men får väl testa ett tag och kolla hur de blir. Annars bara spruta för den goda lukten :)







Nu fortsätter jag kolla på filmen jag påbörjat :) Cake hette den och får på 3an. Rätt bra




Puss Em <3

Nu vet jag hur jävla gärna jag vill det här!

Usch va allt ska behöva strula för mig. Jag hade totalglömt att tacka ja till erbjudandet att plugga kurserna som vi ska läsa nu i vär. Det gjorde att jag vart struken därifrån.. Märkte det igår och ni ska veta vilken jävla panik jag fick :S Tankarna börja snurra om va fasen ajg skulle syssla med istället. Ni vet man förväntar ju sig alltid det värsta!

Panikringde charlotte igår kväll, eftersom hon varit med om samma sak . puuh tänkte jag, då löser det sig.'

Men sen när jag ringde dit så lät hon väldigt osäker om hrvida jag skulle få läsa kurserna eller inte. så då fick man sitta och oroa sig igen. Men NU fick jag ältligen klartecken om att de skulle lösa sig. blir påskriven på kurserna igen nästa vecka :)

nu känner jag verkligen hur pepp jag blir över kurserna här framöver. när man kommer till det stadiet om man inte vet hur det kommer bli, började jag fundera över hur det skulle vara att inte gå kvar i skolan i vår, alla vännerna och hela levnadssättet. tidigare hade mindre tvekningar om jag valt rätt. men nu känner jag att det verkligen är deet här jag vill! Ska ta mig igenom det här och få den här jävla ekonomutbildningen ;)

Nog om det. pust andas ut :D'



Dagen idag har jag och maria spenderat med tentaplugg. Ibörjan kändes allt som ren grekiska, eftersom man bara tänkt på ekostyrningen som va förra tentan. Men nu börjar det släppa =skönt!

Fast för tillfället har vi lunchrast. Jag kör idag på den exklusiva maträtten havregrynsgröt med lingonsylt. oj oj. Orkade verkligen inte göra annat och kände mig inte direkt sugen på någe jag hade i frysen. Har för övrigt spenderat alldeles för mycket pengar under julen, så ekonomin täcker inte en storhandling just nu, även fast det är behövligt.

Men de löser sig alltid :)


Ikväll har vi möte med sexmästeriet kl 16.15. Ska bli kul att se hur cecilia klarar uppgiften som vice sexmästare. Får la bara önska lycka till. Hörde hennes schema på telen tidigare idag. Inte avundsjuk på den stressen kan jag säga. Men vi får hjälpa till o0ch underlätta.


Nu blir de havregrynsgröt - micron plinga

Puss Em!

För barnsäkert för mig

Gosch vilken panik jag får ´på min jävla brandvarnare!  Batteriet tog slut och jag skulle nu byta. Tog ner den från taket, men nu kan jag fasen inte öppna den! Har försökt bryta upp den i snart en timme, men deet går faan inte! Drygt irriterande måste jag säga!!

Sprang över till maria för att försöka få hjälp av henne, hon är ju lite fixig av sig. men tror ni att den människan va hemma - nej. vart är du maria när man behöver dig? :P sen gick jag vidare och plinade på hod kristina, men inte hon heller öppnade. så nu ligger jag här själv och har panik över branvarnaren.. hjälp någon?

Varför ska allt vara barnsäkert?

Torsdag morgon - frissan

Har varit hemma hos familjen ett par dagar nu. därför har de inte blivit något inlägg från min sida. men jag tror dom enstaka människorna som läser de jag skriver har överlevt.

Har verkligen haft det underbart hemma på byn! precis va jag behövde :) Så får väl sammanfatta mina dagar här vartefter

Torsdag

Gick upp fem timmar tidigare än jag normalt har gjort för att hinna till frisören i Alunda. Först vart de buss. sen fick jag stå i gimo i en halvtimme eftersom jag missade anslutningsbussen och åkte sen med istappar till fötter den sista biten till alunda. Dagen var alltså kommen när jag tvingades ta ur mitt älskade löshår. En och en halv timme senare satt jag där korthårig (axellångt) igen.

Man var rekomenderad att ha i håret i tre månader. Men jag hade i mitt i åtta månader. Alltså i fem månader för mycket! Hon är lite komisk sussane, hon hade bokat in tre och en halv timme för mig. Hon trodde att mig hår skulle vara helt rasta, men hade ju skött det hela bra! Fick massa beröm och hon sa att det såg bättre ut än va mångas gjorde efter bara tre månader.



Satt och tänkte lite på bussen dit. Jag åkte samma buss som alla som skulle till gymnasiet gjorde, som kommer från samma ställe som en själv. Jag klev också på bussen vid högstadieskolan och såg alla som gick där. Tänkte på hur jäkla fort tiden går. helt sjukt! Småsyskon till gamla komisar som man tänker är typ 8 stod och rökte och hade blivit jättestora. Dom som går på högstadiet nu är ju jättesmå! Va de verkligen så länge sen jag slutade nian? Och utseendemässigt hade också många ändrats. Vart positivt överaskad av en tjej. Som jag kommer ihåg henne så hade hon verkligen utseendet emot sig på alla vis.. såg förjäkens ut. Men nu när jag såg henne hade hon blivit riktigt snygg. Där gjorde frisyren väldigt mycket. Det röda yviga håret hade blivit mörkbrunt med en tung lugg. snygga kläder och ja, de är bara säga grattis :)

Men nu får ni stanna i utvecklingen små barn, små är ni faktiskt fortfarande för mig...

Säng säng säng - sova sova sova! (vill)

Shit my lord va trött jag är. Klockan är nu sju på morgonen och jag har varit uppe redan en dryg halvtimme. Det är helt galet va jag inte är gjord för att gå upp tidigt på morgonen! Förutom gårdagens chockväckning där av vaktmästaren vid halv elva, har jag inte kommit upp förän halv tolv väldigt många dagar i sträck. Och nu halv sju lixom! Helt me someone, I wanna sleep more!!

Men så är de. Ska till frisören idag och det är därför jag är på hemmaplan och anledningen till att jag är uppe omänskligt tidigt. Satt i löshår för snart 8 månader sen och idag ska jag då ta ur de. 5 månader efter rekomenderat :S Skämta inte att jag har något rasta i underhåret xD Men förhoppningsvis ska jag väl inte behöva klippa mig kort eller raka av mig :O

Puuh

Kom precis hem nyss. Det blev träning trots allt. Körde ett medelpass här på torget :)

Usch úngefär halva passet kände jag mig som en elefant med skor av bly. Fy fasen va så trött och då blev allt superjobbigt! Hehe, men sen efter ett tag började jag komma igång. Det är ju så jävla skön känsla efteråt när man är klar. Känner sig så duktig.

Så nu lagar jag lite mat och ska iväg till skolan snart. Men ska väl hinna me lit eplugg me innan :)

Sen ikväll där de av hemåt till mamsen. Tid hos frissan imorn men vart lite smått nervös nu. Mamma skulle ringa och kolla vilken tid de va. Och då sa hon på telefonsvararen att hon  va sjuk och fick se om hon kommer imorgon. Kul :S

/Em

God morgon

Vaknade ganska precis av att de ringde på ytterdörren. de va bara att försöka hitta något jag kunde ha på mig och försöka fatta att jag faktiskt var tvungen att vakna till. så nu har jag haft besök av vaktmästaren som ska beställa en ny badrumsspegel åt mig :) va en liten bit borta i vänstra hörnet




Japp, där har vi hålet.
Sen fick jag ju me min sommarklänning som visst vart nödlösningen där.
Måste väl ha funderat vem som springer omkring sådär en vinter som denna.





Jo men de va bra att jag tvingades vakna till nu faktiskt i min vända-på-dygnet plan som inte funkar galant.. somna väl ine förän halv tre eller nått i natt heller..


Men idag känner jag att jag ska ta och göra lite nytta. Jag har lektion, genomgång inför tentan kl 15.15 - välbehövligt! Sen innan de är planerna att kila ner på stan och köpa den där tygbiten till OVEn, plugga lite och sen möjligtvis föra ett pass på friskis? Jaa, börja med lite frukost nu i alla fall och solen lyser in genom mitt fönster - underbart!

trettondagsafton - otursdag?

dag är det trettondagsafton, med otursnumret 13. De här tycker jag har visat sig för mig på lite olika vis idag :P

 -  Missen med torktumlaren som skrev om tidigare.

 -  På tisdagar är mitt favoritpass på friskis, danspasset. Jag gick och köpte ett terminskort för gympa. Men fick då reda på att det var inställt dagen till ära. Surt när man ställt in sig på de..

  -  Jag tog mig i kragen och skulle köpa tyg till namnet jag skulle sy på OVEn, men såklart va de stängt.



Aja, de va ju inte så mkt hemskt. Men lite komiskt ändå ju. Men de resulterade ändå i något bra! Lite småsur över danspasset så valde jag att gå och köpa sushi istället. Så nu sitter jag här i soffan och äter nam nam sushi och kollar på forest gump :) trettondagsafton visade sig vara en bra dag till slut

Mera korkat från min sida..

Först vill jag bara säga hur mycket jag älskar lukten av nytvättade kläder! Kan stå och lukta på dom hur mycket som helst. Underbart!

Men såklart kan saker och ting inte bara gå som jag vill.. Va precis ner i källaren för att hämta upp den sista tvätten. Hade lagt in alla handdukar och påslakan och sånt i torktumlaren. Sen när jag kom ner och skulle hämta dom så upptäckte jah att jag hade glömt att slå på den xD

Så nu är mitt lilla badrum helt proppfullt av dyngblöt tvätt. Jaa man kan ju inte få allt som man vill eller :P

Ibland borde man bara hålla käften..

Igår blev det som sagt slickan med tjejerna. Va riktigt roligt, tog de också lugnt med alkoholen. Duktig flicka.


Men trots att man va lite halvt nyckter så kan jag bara inte hålla käften i vissa situationer.

Jag stod i toalettkön med typ två före mig. Tjejerna va kvar ute och dansade. Då kom de en person in med typ skjorta och kortklippt hår och ställde sig precis vid dörren.

Jag, som inte känner personen och som egentligen inte ens ska bry sig, slängde såklart ur mig:

    -  Ursäkta, de här är faktiskt tjejernas.

Och så klart fick man till svar:

   -   Jag är faktiskt tjej..

Åååååå va jag kände mig dum. Varför kan man inte knipa käft!! Sen såklart kom de in fler personer, bla hennes kusin, och då började alla disskutera hurvida hon såg ut som en kille eller tjej..  Usch va jag bara ville sjunka genom jorden.

JVM

JAAAAAAAA
Ett närmre
1-3
Fortsätt kämpa nu för fasen sverige!

Sverige - Kanada

Vilka jävla idioter till domare måste jag säga. Va är de fyra gånger som markström blivit nertacklad? blev de nån utvisning -Nej! katastrof, inte okej.

Kvällen vart sjukt kul. Dansa loss rejält på slickan med tjejerna. Grymt skoj!

Faan nu vart de 3 - 0 HELVETE

Nu bblir de fokus sista,. all lycka till!

Puss!

Partaj

Fixar i ordning mig lite inför ikväll. Fick höra att det var lite partaj på gång ikväll :) Så nu gäller det att ställa om sig lite från sin planerade lugna hemmakväll och ladda inför party istället.

Ska börja hemma hos maria. Sen får jag se om jag pallar med krogen senare. Annars är de ju inte så långt att vända hem igen :P men ska bli riktigt roligt känner jag! Få träffa lite av hennes kompisar me :)

/Em


Ljus-mys

Tanken slog mig att jag hade sjukt kallt i m in lilla lägenhet.
Så nu har jag vridit upp värmen på alla elementen och tänt ljus överallt.
Mys mys

     

lite komiskt tidigare idag bara.
Hade känslan av att nån kollade på mig, ni vet man kan ju känna sånt
Sen när jag kollade öt så såg jag en tjejs huvud där
då hängde hon över från sin ballkong för att se in till mig
va väl nyfiken på va hon hade fått för granne :P
men ofta man gör så xD


Måndag

För att kompencera gårdagens innesittardag så har jag och maria varit ute på en timmes underbart skön promenad. Fick prata av oss lite ocg samtidigt få lite friskt luft i lungorna. Men det är verkligen iskallt ute! Termometern visar -11 grader och det sticker fortfarande i låren av kyla. Även fast jag varit hemma en tjugo minuter redan.

Dagens planer är att fortsätta plugga lite. Men har inte tid att göra så mycket annat än så.



Saker jag måste komma ihåg att köpa:

* tyg så jag kan sy på mitt namn på overolen.
* glödlampa till köket + lysrör
* batteri till brandvarnan
* lampa till taket
* kort på friskis & svettis (+komma ihåg att använde det :P )


ja de va väl det.

/Em

God natt


Jag har verkligen totalt tappat tidsuppfattningen under de här lovet. Sen jag kom upp hit till gefle igen så har jag inte kommit i säng före halv 4 på natten en ända gång.. Hade egentligen planer på att lägga mig innan 11 idag, men såg att klockan nu passerar 12. Men det är bra ändå !



Så nu säger jag puss och god natt från mig

I'm out ;)

Random i lägenheten xD

Jag erkänner - idag har jag haft en sån där extrem slappardag och har knappt lyft ett finger.
Jag har inte varit ut än, har för den delen inte ens låst upp dörren.
Och jag kan säga dig att det faktiskt har varit sjukt skönt :)


Jag har ju precis flyttat så tanken slog mig att jag, eftersom jag tydligtvis inte har något bättre för mig, kunde lägga upp lite bilder ifalll nån skulle vara intresserad.

Så, ja såhär bor jag :)





Ny matta





Bra skit!



Har kommit till den fruktansvärda insikten att jag har alldeles för många väskor.
Dom fick inte plats på den här hyllan som skulle bli min väskhylla
Så nu har en hel flyttkartong proppfull fått flytta ner i förrådet ( som jag nu faktiskt har utnyttjat väl)
Jag erkänner - jag älskar helt enkelt väskor!
Men av nån konstig anlednig så är jag inte så stort fan av att använda dom, vill lixom bara ha dom:P
Hmm ?




Jag har till och med börjat att odla sallad själv som ni ser :D
Fick en enkom kruka av lillebror för sånt i julklapp
Så nu ska jag prova och se hur det går för min lilla bäbis.




Japp, äntligen ballkong (även fast den är fallfärdig så är det en ballkong)
Så här är utsikten mot, hum host havet, som ni ser :P

kanske inte.. :)


Japp de va det xD
Ni får la komma och hälsa på om ni vill se dom ännu ej visade hörnen :P

Puss Em

Plugg




Ja de är sant, ska ta mig i kragen och sätta mig ner och plugga nu!
Nu jävlar blir de hårdkörning den här veckan inföt tentan.
Blir svårt att klara den, har odsen emot mig, men ska göra mitt bästa

Vart fan lite plugg-peppad nu :O

gråter floder




Usch, här ligger jag alldeles för sent och gråter floder.. Har legat och kollat på The Notebook och tårarna slutar fan inte rinna, hehe. Jag vill aldrig bli gammal, aldrig! Har inte sett den filmen förr, och om de är nån mer än jag som lyckats missa den filmen så är den sjukt bra.

Uschamej, fasen den sorgligaste film jag sett. Nej nu får jag torka tårarna och försöka sova lite. Ett måste att vända tillbaka dygnet!

Natti natti

Puss Em

Lördags mys






Maria
Gurk- och morotsstavar
Dipp
Film




Bra !

Vill du ha gratis kläder ?




http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=138851


Här inne får man gratis kläder om man anmäler sig. Helt gratis, du betalar inte ens posto när dom skickar hem presentkorten. Gå in och läs mer.

RSS 2.0