Första advent

Idag är det första advent och det har jag firat med några vänner med julfika och kollat på invigningen av (brända) bocken. Riktigt mysig dag :)








Mest komiska traditionen som dagen bjöd på. En gymnasieklass tillverkar varje år en egen bock i mindre version (Lisa hade gjort en, hehe ) Visst bocken va superfin den, men asså de va ju skrattretande att se när dom bärde den längs kungsgatan, fast lite charmigt me.

Dom vandrade fram och sjöng

Bära, bära, bära
Bock, bock, bock
Bära bock, bära bock
Bära, bära, bära
Bock, bock, bock

När jag hörde de så vek jag mig nästan av skratt, men sen vart de bara värre xD Dom vart ju lite trötta där efter ett tag, och var tvugna att ställa ner bocken och vila. Och det gjorde dom självklart under sången:

Vila, vila, vila
På kungsgatan
Vila, vila, vila
på kungsgatan

Underbart!!






Maria, Lisa och Maria


Nyinförskaffad glögg med blåbär och lingonsmak, kanongod! (dock inte favoriten)






Och nu fick man äntligen tända första ljuset! Denna är marias, men jag har också en som står på bordet :)
Jag och maria har ju båda haft de jupyntat bra länge xD Tjuvstartade lite på grund av all denna julstämning :D



Myspys gran :)



Hoppas alla har druckit glögg och ätit pepparkakor idag?

Kram M

Fucking jävla kukåmål!

Ååå kom på en kanonbra idé nyss. Jag håller på att ladda ner fucking åmål som jag ska ligga och kolla på här i sängen. Va ju såå länge sen man såg den filmen och den är ju så sjukt klockren! Underbart att krypa ner under täcket och kolla film :) Mys pys på hög nivå ;)

:)

Ibörjan av kvällen tyckte jag att en hemmakväll va fruktansvärt, långtråkigt och onödigt...

Men det var välbehövt, underbart skönt och jaa, bra helt enkelt

Har kollat på tv, packat och läst massa bloggar. Känner nu att jag aldrig skulle ha orkat en utekväll! Laddar till nästa tillfälle :P

Imorn ska jag iväg till maria på morgonen och först göra lite nytta. Sen ska vi ut på stan och kolla när bocken tänds och sen vad de julskyltning och sånt :) Vi två har haft sån sjuk julstämning fasen hela november redan! Sen efter de blir de la lite shopping och sen såklart det obligatoriska julfikat - glögg och pepparkakor :D kanonmysigt.

You would maybe understand me better if you tried walking in my shoes


Skenet bedrar ibland...



I would tell you about the things
They put me through
The pain Ive been subjected to
But the lord himself would blush
The countless feasts laid at my feet
Forbidden fruits for me to eat
But I think your pulse would start to rush

Now Im not looking for absolution
Forgiveness for the things I do
But before you come to any conclusions
Try walking in my shoes
Try walking in my shoes

Youll stumble in my footsteps
Keep the same appointments I kept
If you try walking in my shoes
If you try walking in my shoes

Morality would frown upon
Decency look down upon
The scapegoat fates made of me
But I promise you, my judge and jurors
My intentions couldnt have been purer
My case is easy to see

Im not looking for a clearer conscience
Peace of mind after what Ive been through
And before we talk of repentance
Try walking in my shoes
Try walking in my shoes

Youll stumble in my footsteps
Keep the same appointments I kept
If you try walking in my shoes
If you try walking in my shoes
Try walking in my shoes

Now Im not looking for absolution
Forgiveness for the things I do
But before you come to any conclusions
Try walking in my shoes
Try walking in my shoes

Youll stumble in my footsteps
Keep the same appointments I kept
If you try walking in my shoes

Now Im not looking for absolution
Forgiveness for the things I do
But before you come to any conclusions
Try walking in my shoes
Try walking in my shoes

Youll stumble in my footsteps
Keep the same appointments I kept
If you try walking in my shoes
Try walking in my shoes
If you try walking in my shoes
Try walking in my shoes

Packar



Nu håller jag på att packa inför flytten nästa vecka. Blev förundrad över hur mycket skit man samlar på sig, hehe. Den här kartongen fylldes när jag rensade ut mitt extra badrumsskåp ( det som annars ska vara städskrubb är de tänkt ) Jag fyllde en hel låda med smink, hårprodukter och annat ta-väl-hand-om-sig-själv grejer. Och ska tillägga att dessa tillhör de som jag egentligen inte använder. Sånt som bara står. Sen ska man ju rensa ut det riktiga badrumsskåpet me xD Och jag som annars brukar tycka att jag har så lite grejjer :P

Men usch va drygt de är att packa. man vet lixom inte vart man ska börja.. Har halvt rensat skåpet fullt me grejer och typ lakan och handdukar. Men annars har jag typ inget som jag inte använder känns det som.

Hur och när jag flyttar är fortfarande väldigt osäkert. Det senaste så ser det ut som om det blir på torsdag - medan jag är i skolan :S Altså mamma ska flytta åt mig, med hjälp av morbror. Och jag kommer inte kunna vara med. Detta känns både skönt och tråkigt. Slippa kånga alla tunga möbler och sånt, men får ju fixa allt själv sen när grejerna väl är på plats. Men känner jag mamma rätt så kommer hon pyssla runt där och ställa i ordning så som hon vill ha. Så kommer få fixa tillbaka massa.

Vi får se hur det blir :)

Nu ska jag fortsätta packningen ;)

/ M

ETE + Bankett

Tänkte berätta lite om min onsdag nu i veckan. De va ETE-mässa på skolan och massa företag som hade ställt ut. Jag stog för Civilekonomerna och försökte locka nya medlemmar. Det gick faktiskt ganska bra! Både Marie och Joel är ju jättetrevliga, så dagen flöt på väldigt fort. Sen hade ju jag helt missat det faktum att även mäklarna kan vara medlemmar.. Så nu finns ju massa människor att nyrekrytera :D

Efteråt städa vi efter mässan och sen bar jag av hemåt. Fy faan va jag va slut i kroppen efter den dagen då! Satte mig i soffan och kände mig helt förlamad i hela kroppen :S Kommer inte ihåg när jag va så slut sist.. Men de va ju bara att slänga sig in i dushen och ladda om inför kvällen.

För då va de bankett med fin middag och killar i kostym (me like!) Tyvärr hade jag ju inte orken att införskaffa mig någon  ny klänning, så fick bli den gamla vanliga.. Men trots förkylningen hade jag riktigt roligt .


Uscha mej

Jag förstår verkligen inte varför jag är så sjukt seg av mig nu på senaste tiden.. Måste va lite vinterdepp. Kan komma på mig själv att inte lämna soffan på en hel kväll! Orkar verkligen inte. Vet inte vad jag ska göra för att ta mig ur den trenden..

Imorgon kommer mamma och lillebror på besök. Ser ut som att man blir bjuden på hockey sen på kvällen :D Ska bli roligt. Så man få bli ompysslad lite av mamma me :D

Annars måste jag packa hela helgen! Fick lägenhet igår och sen ska jag flytta redan nästa vecka troligtvis. Huuh hur ska jag hitta orken till att börja? Som när jag skulle flytta hit till gävle så började jag packa samma dag xD Dålig självdiciplin kallas de.. Förstod nog inte hur mycket grejer man har i ett så litet rum!!

Men fy vilka jobbiga dagar jag haft nu ett tag. Börjat tänkt på allt skit som hänt i mitt liv på sista tiden. Har lixom aldrig fått chansen att bara vara ledsen. Men försöker inte tänka så mycket på det, även fast de är svårt ibland.. Men trivs ju så sjukt bra här i gävle med massa snälla människor! Lisa, Maria och Cecilia bara för att nämna några guldklimpar :D Precis vad man behöver när livet knackar fram. Underbara!! Ni anar nog inte hur värdefulla ni är.

<3

Fredag

Ååå vilket underbart samtal via skype jag har haft med min bästa kusin linda nu på kvällen! Synd att hon inte kan komma till svergie oftare. Sån himla kul typ och glädjespridare, vilket jag behövde ikväll. Tycker att kvällarna har kännts så himla sega på senaste tiden. Har inte ork att ta mig för nånting!

Men med linda kan man verkligen prata om allt! Skoja om allt strul de varit i släkten och få perspektiv på saker och ting. Hon slänger ur sig så sjukt roliga saker som man bara viker sig av skratt för.

Smakprov:

- Pappa går omkring och är superförbannad på styvdotterns nya pojkvän - För han äter så himla mycket!

Linda hade fått åldersnoja och gått och köpt ansiktskrämer för 3000 kronor. Nu satt hon och smorde planer för hur hon skulle förklara de för sin man.. (3000 !! Huuh va me pengar! )

- Det är klar man hinner mkt på tio år. Hemtjänsten hade väl inte varit min grej direkt. En gång sommarjobbade jag där och jag höll på att dö. Allt luktar illa och gamla människor är läskiga. Jag grät nästan varje dag.
Jag var 19 år och kunde inte tvätta. Så jag tvättade en tants kläder i 90 grader och lät allt hänga i torkskåp fem timmar tills trosorna var stela som pappskivor.
Hon ville döda mig.
Sen dog hon...

Hon tyckte att jag hade fördel eftersom jag hade ett kunganamn. Man kopplar de med framgång, vilket man kan hoppas stämma! Sen ba " Tänk om man heter Adolf eller Åke. Det är nog inga bra namn om man vill få jobb"


- Ibland tänker jag elaka saker. Som att det vore roligt om det växte ut en penis i Tessans panna!
( En kusin till oss som varken hon eller jag gillar för fem öre!!)




Aja tack för ett kanonkul samtal ikväll. Du är sån himla inspirerande person Linda, som bara tar sig för var du känner för. Som nu skulle hon starta ett företag i Sverige, men bo kvar i tyskland. Plus att hon skriver böcker och massa annat. Hon ser lixom inget som ett hinder. Fler borde vara som henne!

Onsdag - herrmiddag

På onsdag blåser höstens kanske roligaste fest igång, för dom som får närvara. den är tjejerna som ordnat den årliga middagen enbart för herrarna (dom gör en åt oss i vår!) det har förberedits massor med spex. jag fick höra lite av dem, och jag skrattade mig dubbelvikt!! kommer bli helt galet och underbart.

tjejerna får såklart inte närvara om dom inte arrangerar det. men maria nämde idag att dom behövde folk som stod i baren och de nappa ju jag på direkt :D kommer ha den vinkeln att jag kommer kunna se allt.. och det kommer bli så sjuuukt roligt.

och vem säger å andra sidan nej till 120 stiliga karar i kostym. inte jag i alla fall! - himmelriket!! finns de nå bättre än uppklädda grabbar? neeeeeee!!

så kommer att blir svårt för killarna att så detta konceptet, de kommer bi grymt!!

Laat

Shit va jag har gått och blivit lat på kvällarna. idag va planerna att städa, tvätta göra lite till affärsredovisning och göra lite matlådor

va tror du jag har lyckats med? - ingenting!

visst jag och maria har varit duktiga och pluggat hela dagen. men fasen nån nytta borde man väl göra.

äh, ganska skönt och slappa ;)

Så kan en vanlig måndag kväll se ut - onödiga diskussioner :P

maria | stresss säger:

sådär, herregud vilket jobb

fyra jävla matlådor

KAOS i mitt kök

så tog min ketchup slut så det är typ en bajsbrun färg på köttfärssåsen xD

haha gott det kommer se ut, noot

äter man mindre, det är bra ;D


Madelene | säger:

hehe, har du ketchup i?

tror de är mummi


maria | stresss säger:

hehe mm

har inte du det?


Madelene | säger:

nee så min är väl alltid brun och äcklig då ;P

duktig du vert


maria | stresss säger:

haha okey men vah, din var ju inte så ljus, men jag kanske hade i mer mjöl så den blev vitare xD

haha herregud

kulkul


Madelene | säger:

hehe kanske


maria | stresss säger:

aja, huvudsaken att det smakar gott

trodde alla hade i ketchup...hum...var inte meningen att påstå att din såg äcklig ut ju

för den såg ju vanlig ut


Madelene | säger:

precis..


maria | stresss säger:


Madelene | säger:

haha none taken

kanske har mer krossade tomater i


maria | stresss säger:

Aha, så är det nog för det hade inte jag


Madelene | säger:

nehee

aja hihi så de kan va


maria | stress säger:

hehe mm


Tränat

Kört ett riktigt hårt träningspass här hemma i lägenheten ikväll. drog ihop de bästa partylåtarna och körde ungefär en timme riktigt konditionspass. fy fasen så slut va de länge sen jag va!!

För fasen man är ju lite toffel har jag märkt. har ju ett jympakort på friskis och svettis. Men sen när jag va på yoga med maria och lisa i tisdags kväll och skulle cykla hem så började lisa berätta massa som hänt här i sätra typ den senaste åren. mord, våldtäkter, misshandel :S va faan nu vågar ju inte jag cykla hem själv heller :O usch och fy!!

Så får helt enkelt köra lite pass här hemma istället. eller träna på stan så man kan ta bussen hem sen :P

Nu ska jag börja packa för hemgång. får se om jag orkar ta tag i disken, drygt annars och komma hem till massa disk! hehe så får väl ta mig tag och göra klart de. Sen efter de ska jag sooooooova! :D

natti natti!!!

M

Österby

Igår va de kåren med maria. Riktigt roligt hade jag!! Kvällens bästa va ju ändå maria med drinken ;) totalvispen med dom uppstärrade uggleögonen (går inte att förklara, måste upplevas. men denna historia kommer återkomma i verkligheten). Sen på väg hem fick jag skitbra pris i taxin :D ska kosta 160 för studenter till sätra, men min chafför lät mig åka för bara 80 kr! välbehövligt den här månaden säger jag bara.. bästa va ju hans förklarin till varför jag fick åka så billigt - han känner sig så dum att ta betalt av folk, framförallt fattiga studenter xD bra valt yrke grabben ;) fick iafa direktnumret till han sen ifall jag ville åka billigt nån mer gång :P

Dagen torsdag idag var under omständigheterna (party) väldigt pigg och så.  började med föreläsning på morgonen, med prat om sånt man verkligen inte hängde me på för fem öre :P det märks att lärarna förväntar att man läst ekonomi på gymnasiet innan. För grunderna skippades :)
Men sen efter lektionen satt jag maria och mawe kvar i bibblan och jobbade i övningsboken och då fatta man precis. bevis på att folk inte kan förklara ordentligt va man menar. men de löser ju sig alltid. ska inte tillhöra dom 56% av dom som tidigare läste kursen som fick omtenta!

Imorn blir de av till österby och träffa familjen. va ett tag sen nu och de ska bli kul eftersom vi ska va barnvakt åt min älskling adam <3 och sen skönt att bara få komma hem och bli lite ompysslad.

Party helg

Jo de blev en tvådagars i helgen. lillmalin kom upp hit lite impulsivt i sista minuten. pga att de vart lite sent och att förfesterna va rätt långt bort så började vår kväll med lite förfest på station, som små jävla alkoholister. men kul och snacka igen oss lite, va ju en månad sen sist.

efter de träffa vi lite folk och drog in på hangloose. rätt soft ställe! gilla de skarpt.

Sen vart de tjejmys dan efter med bla nyponsoppa och glass :)


kul helg!!


ny kurs

Idag började vi med den ökända affärsredovisningen. man blir lite mörkrädd när de va 56 % av mäklarna som kuggade på kursen. men så ska de ju inte sluta för mig :) jag och cecilia började lite i övningsboken idag. gick väl skapligt, så de här  kommer nog bli bra :P hoppas jag..

lördag em

trött - godis - titanic - bortgråtet smink

Va mer kan man önska av en riktig dagen efter party dag? :P

underbart!!


The life before her eyes

Malin bad mig att kolla på en film, the life before her eyes, så jag kunde förklara den för henne. Så nu ha jag legat och kollat på den. Vilken konstig film. Hatar filmer som har ett sånt där konstigt slut som man inte fattar riktigt..


Konstig...


Nån som kan se den och förklara de sista för mig nu?


Goya - slickan

Inte farligt bakis idag eller, tog de lite skapligt igår. Börja med att vi hamla på en förfest hos nån kille mäklarna kände igen. Från början va de verkligen ingen bekant där, men dom droppa inte vart efter. så de blev riktigt trevligt där till slut! Cecilia hade me sig två kompisar me, verkar va riktgt bra tjejer båda två..

Sedan bar de av ner mot stan där blev lite härliga sånger!

Kvällen börja på goya, som jag då inte är ett big fan of :P folket där är sånna som tror att dom är stockholmare. Det är verkligen gävles wanna be stureplan. De som va roligt va ju att vi va ett gäng som drog dit, men nee jag kan inte riktigt me de stället. man kan lixom inte dansa ordentligt och sen är stället så uppdelat. man går mest och blir irriterad på kostymnissarna som köper champagne och bara därför tror dom äger stället!

Så med ungefär 50 min kvar drog jag till slickan istället och träffa på de dyngraka folket jag kände igen som va där. Dom hade ju partat på ordentligt på förfesten kan jag säga! :P hehe. De va väl mest 100 kr för att in och ut, men rätt skoj va de där. Träffa på en kul snubbe som visade sig bo i samma trappuppgång som jag, så de är ju kul! :D

Sen på väg till bussen slog ju jag till me en riktig pladask-vurpa me, fy så pinsamt. Jag säger ju att jag hatar snö och is !! För de va ju jäkla kul och ligga där som ett stök. Men de är ju bara skratta lite åt de, skylla på dom hala skorna och sen gå vidare.

Hörde rykten igår om att de blir party ikväll igen. Lät ju skoj, men får väl hoppas att man kommer in nån stans då me. lördag bjukar dom va stenhårda på 23-års gränserna! Men i annat fall får man väl roa sig på annat håll. händer ju alltid nått.

Hej så länge!

RSS 2.0